Hogy ébresztenek fel..

4.2K 187 29
                                    


Midoriya Izuku:

- [T.N]-chan.- simogatja lassan arcodat a fiú, miközben édes hangon (u know azon a jól megszokott Deku hangon) a nevedet szólítgatja. Néhány durcis mozgolódással később kinyitod szemeidet, majd a melletted ülő fiú mosollyal teli arcára nézel.- Jó reggelt, [T.N]-chan.- köszönt, amire csak ölébe hajtod fejed, ő pedig a hajadat kezdi simogatni.

Todoroki Shoto:

Gyengéden az oldaladra simítja a kezeit, majd mély hangon a füledbe suttog.- [T.N]-chan...[T.N]-chan kelj fel!- mondogatja, majd amint felkeltél, felé fordulsz.- Jó reggelt.- mosolyog rád, amire csak megismételed mondatát, majd felülsz mellé.

Bakugo Katsuki:

- Oi!- bökdös halkan, és óvatosan Bakugo.- [T.N]...-bökdösött továbbra is. Majd amikor feladja, csak fel "tsk"-el egyet, majd a lapockádnál fogva felemel, és az ölébe ültet. Válladra hajtja fejét, majd hátadat simogatni kezdi.- Most már kelj fel, jó?- mondja nyugodt, érdes hangon, amire felkelsz.

Kirishima Eijiro:

Először törzsed mellett kezével megtámasztja magát, majd puszikkal látja el először a kulcscsontod, majd lassan felhalad a nyakadra mert tudja, hogy az a legcsikisebb- Ez csikiz.- kacagtál fel, amire a fiú csak folytatja. Majd miután kinyitod a szemed, abba hagyja, majd rád néz.- Ma reggel is gyönyörű vagy.- mosolyog a fiú, amire csak közelebb húzod egy csókra.

Kaminari Denki:

- [T.N]-chaan!- kezd el gonosz vigyorral az arcán csiklandozni barátod, amire azonnal felkelsz, majd erősen ellenkezni próbálsz.- Hagyj már!- kezded el te is csikizni barátodat. Miután kifáradtatok, lihegve fekszetek egymás mellett.- Jó reggelt.- fordítja feléd a fejét.- Neked is.- néztél rá te is.

BNHA Boyfriend Composition Where stories live. Discover now