Amikor...

5K 207 40
                                    

...más fiú megcsókol akaratod ellenére.

az alap sztori mindenkinél a felelsz vagy mersz lesz ne haragudjatok, nem vagyok kreatív. De a reakciók mások lesznek :))

És köszönöm az ötletet Varazssuti-nek!^^

Midoriya Izuku:

- Nos akkor felelsz vagy mersz?- Merek.- sóhajtott Kirishima.- Csókold meg [T.N]-t!- mutatott rád Denki, amire Kirishima szintén csak sóhajtott egyet, közelebb lépett, majd megcsókolt. Érdekes volt. Dekunál semmi különös reakció, csak nézte a műveletet.

—Time Skip—

A felelsz vagy merszezés után nagyon kiváncsi voltál, hogy miért maradt nyugodt a fiú, így amilyen gyorsan csak tudtál odafutottál hozzá.- Izuku!- Szia [T.N]!- mosolygott rád kedvesen- Ugye nem vagy mérges rám, vagy Kirishimára?- Miért lennék? Ez csak egy játék. Attól még, hogy ezt a feladatot kapta tudom, hogy engem szeretsz.- mondta a mondat végére egy kicsit zavarban a fiú. Megnyugodtál. Annyira örültél a válaszának, hogy csak magadhoz ölelted. Mindenkinek így kéne gondolkodnia.

Todoroki Shouto:

Egy számodra ismeretlen társaságba keveredtetek barátoddal. De elvileg ő ismert pár embert onnan. - Felelsz vagy mersz?- tettek fel egy kérdést egy számodra ismeretlen srácnak. Mégis izgatottan vártad a válaszát, és a feladatát- Merek.- mosolygott gonoszan- Hmm..- gondolkozott a kérdező, majd rád vezette tekintetét, és azonnal kigyulladt a villanykörte a fejében.- Csókold meg [T.N]-t. 3mp-ig.- nézett rád, amire mindenki "uuuu"-zni kezdett./ Srácok ne szórakozzatok, nekem van barátom.- mutattál Todorokira- Ne nyafogj már! Ez egy játék. Na gyerünk!- Nem.- mondta komolyan Todoroki- Csak egy csók! Ne legyetek már ennyire gyerekesek.- anélkül, hogy ezt lerendezhettétek volna, az ismeretlen fiú erőszakosan megragadta arcod, majd letámadta ajkaidat.- 1.....2....3....oké.- számolt a lány, majd a fiú ellökött magától. Először fel sem fogtad a történteket, majd Todoroki felé fordultál, akinek szemei már izzottak a dühtől. Nem akartál rosszat a fiúnak, így azonnal felpattantál és kifutottál az épületből.- Ezt most miért kellett?- nézett értelmetlenül a fiú, majd csak megforgatta rájuk szemeit, majd utánad loholt.

•••

-[T.N] állj meg!- üvöltött utánad a fiú. Lassan megálltál, majd könnyes szemekkel a fiú felé fordultál.- Shouto én...én annyira sajnálom.- szaladtál a fiúnak, majd szorosan átölelted.- Nyugodj meg. Erről nem te tehetsz.- simogatta fejedet, másik kezét pedig derekadra simította.

Bakugo Katsuki:

Egyik nap osztályfőnökin Aizawa-sensei hiányzott, így úgy döntöttetek, hogy mi is lenne jobb egy kis felelsz vagy mersznél. Már egy ideje ment a játék, az eleje tök vicces volt, de egyre kezdett bedurvulni..- [T.N]. Felelsz vagy mersz?- Merek!- bökted ki gondolkozás nélkül.- Akkor.- nézett körbe Mina- Csókold meg Serot!- mondta elég undokul, ugyanis égett benne a verseny szellem. A mosoly hirtelen legörbült a szádról, majd aggódó tekintettel Bakugóra néztél.- AZ KI VAN ZÁRVA!- üvöltötte.- Bakubro nyugodj le ez csak egy játék.- tette Kirishima a szőke vállára a kezét, aki azonnal lerázta magáról.- Ha megmered csinálni...- fenyegette Serot- Ne nekem mond haver.- mentegetőzött nevetve- Nem kaphatnék valami mást?- könyörögtem Minának.- Sajnálom srácok. De a szabály az szabály.- Arcra?- Szájra.- mosolygott barátságosan a rózsaszín bőrű. Nem volt más lehetőséged, közelebb léptél Seróhoz, majd vettél egy nagy levegőt.- Most azonnal hagyjátok abba, vagy kinyírok mindenkit!- üvöltött idegesen a fiú, miközben Kirishima és Denki fogták le, hogy ne menjen Seronak. Mivel Sero tudta, hogy te nem fogod megtenni, hirtelen letámadta ajkaidat, majd nyelvét a szádba vezette. Ezután eltávolodott tőled, miközben te csak meglepődötten álltál. Bakugo ekkor csak üvöltött egyet, és robbangatni kezdett ökleiben. És itt a legnagyobb hiba amit elkövettél. Mina felé fordultál, majd megkérdezted.- Mióta volt úgy megbeszélve, hogy nyelves csóknak kell lennie?- Bakugo mondatod hallatára annyira ideges lett, hogy azonnal kitépte magát a srácok keze közül, majd Serónak esett.(Gratula [T.N], szép munka)

-Katsuki!- szaladtál a fiúnak, majd leráncigáltátok szerencsétlen fekete hajúról, aki igazából nem is ijedt meg, hanem csak mosolygott.- Nyugodj le.- ölelted át szorosan barátodat, aki még mindig Serora vicsorított. Megfogtad arcát, majd egy hosszú csókba hívtad, amire lenyugodott. Tanulság: Ne felelsz vagy merszezz, ha Bakugo a barátod.

Kirishima Eijirou:

- Denki felelsz vagy mersz?- Merek ofc.- nevetett- Csókold meg [T.N]-t.- Felőlem.- nézett rád csábosan Denki, mégis amint megláttad elröhögted magad. Mégis azért Kirishimára pillantottál, aki kicsit szomorúan de vállat vont. Denki lekapott, de egy kicsit még játszadozott veled.- Hé, oké elég lesz.- tolta el a fiút Kirishima.

—Time Skip—

Ketten ballagtatok hazafelé Kirivel a játék után. Elég fülledt volt a hangulat.- Most haragszol?- Nem.- "Szóval igen" mondtad magadban sóhajtva.- De azt remélem tudod, hogy mindennél és mindenkinél jobban szeretlek, és ezt mindenki tudja, még Denki is.- Tudom.- mosolyodott el, majd kezedbe simította kezét, és összekulcsolta ujjaitokat.

Denki Kaminari:

- Csókold meg [T.N]-t!- mondta Sero, amire Todoroki csak megforgatta szemeit, közelebb lépett majd villámgyorsan lekapott.- Naa milyen volt?- nézett Todorokira úgy Denki mint valami nem normális (bár mintha alapból az lenne)- Csak nem elcsábított? HMMM? Hát elkell szomorítsalak, hogy ő az enyém.- vicsorított a fiúra, majd vállamra könyökölt.- Nem igaz [T.N]-tan? "Már megint a -tan"- De de persze...de ha nem veszed le a könyököd a vállamról, eltöröm a kezed.- néztél gyilkos mosollyal a fiúra, aki amint észrevette tekinteted, azonnal levette kezét rólad. A lényeg, hogy nem sértődött be, de félni fél tőled..

BNHA Boyfriend Composition Where stories live. Discover now