Amit először gondoltak rólad..

4.3K 202 69
                                    

!FIGYELEM! GYENGE RÉSZ WARNING!

Midoriya Izuku:
Deku amikor először meglátott azonnal beléd szeretett. A hozzáállásod hasonlított az övéhez, nem ismerted azt a szót, hogy feladni. Ezekbe a tulajdonságaidba a fiú teljesen beleszeretett.

Todoroki Shouto:

Te voltál az osztályotokban az a lány, aki halk, visszahúzódó, és mindig egyedül van. Nem azért, mert a lányok kitagadtak volna, hanem mert szerettél egyedül lenni. Todoroki szerette benned, hogy te egy kicsit másabb vagy mint a többi lány. Illetve azt, hogy egy időben csak őt engedted magadhoz közel, ami jól esett neki.

Bakugo Katsuki:

Kacchan először utált téged (is). De ahogy telt múlt az idő, és már egyre nagyobb volt a szád, szinte beléd zúgott. Szeretett veled egy csapatban dolgozni, mert hasonlóan gondolkoztál e téren mint ő. De akkor szeretett beléd igazán, amikor először leordítottad.

Kirishima Eijirou:

Kirishima először azt gondolta rólad, hogy egy félénk lány vagy. Nagyot tévedett. Amint megismert rájött, hogy nagyon is egy magabiztos, barátságos lány vagy. Bele szeretett minden egyes tulajdonsàgodba...meg beléd is persze.

Kaminari Denki:

Denki amióta meglátott, azóta csorgatja utánad nyálát. Észre is vetted, hogy már nem a többi lánynál próbálkozik, hanem CSAK nálad. Bármennyire is kínos csajozós dumákat tolt le jól esett, hogy foglalkozott veled, így gondoltad adsz neki egy esélyt.

Szijasztok!^^
Írjatok soook sok sok sok sok bnha x reader otletet c:

BNHA Boyfriend Composition Where stories live. Discover now