Amikor..

4.4K 226 98
                                    

véletlenül rád nyitnak fürdés közben..*lenny face*

köszönöm az ötletet @Valaki093 c;

Midoriya Izuku:

- IZUKUUU!- üvöltötted a fiú nevét a zuhanyzóban, ami után a fiú azonnal megijedt, kipirult majd elkezdte zavarban léve takargatni az arcát.- J-jesszus [T.N]-chan n-ne haragudj nem tudtam...! M-már itt sem vagyok!- pirult el halálosan a fiú, majd ki is ment és úgy becsapta az ajtót, hogy az csoda ha nem tört ki.

Todoroki Shoto:

- SHOTO BASSZAMEG!- görnyedtél össze a kádban.- J..ja bo-bocs...- MENJ MÁR INNEN!
- D-de pisilnem kell.- PISILSZ MIUTÁN KÉSZ VAGYOK.- D-de...kérlek- - MENJ...KI!!!- a fiú vörös fejjel kiment az ajtón. De mielőtt becsukta volna, vissza nézett.- MENJ MÁR!- majd becsukta az ajtót.

- Majd te takarítasz, ha esetleg nem bírnám visszatartani!- kiáltotta
- ISTEN ÁLDJA AZT AZ 1 ÉVESEKNEK VALÓ HÓLYAGOD DRÁGÁM!- üvöltötted..

Bakugo Katsuki:

Halál nyugodtan lazítottál a fürdőkádban, amikor egyszer csak valaki erőből kinyitotta a fürdő ajtót. Egyszerre jött rád a szívroham, és a jump scared, szóval magyarán...rohadtul beszartál. - MI A FFFFFF..- ordítottad. A fiú csak ott állt nyitott ajtóval, és táltott szájjal bámult téged.- MENJ INNEN!- takartad melleidet kezeiddel toporzékolva. A fiúnak egyből perverz mosoly ütött ki arcára, majd  beljebb lépett, és becsukta maga mögött...rosszazakirosszragondol..

Kirishima Eijiro:

A zuhanyzóban álltál, majd hajadat mostad miközben a falat nézted. Amint kész voltál, megfordultál, majd a szíved megállt szinte. Eijirou ott ült, és szerelmes mosollyal, kissé pírrel az arcán nézte minden egyes mozdulatod. Először lefagytál, majd elkezdted magad takarni kezeddel, majd az üvegre irányítottad a slagot.- KIRISHIMA EIJIRO MOST AZONNAL MENJ KI VAGY ODA MEGYEK ÉS...OTT LESZEK!- Gyere nyugodtan.- mondta nyugodt hangnemben- EIJIRO! MENJ..KI..MOST!- De olyan jó itt. Csak egy picit had maradjak.- mutatta ujjain, hogy mennyire pici ideig akar maradni. Eleged lett, majd a slagot hirtelen kivezetted a zuhanyzóból, majd Kirishimára irányítottad.- Ejnye...most jön a büntetésed..

Kaminari Denki:

- DENKI BAAZDMEGG!
- Kit? Téged? Oké.- jött közelebb sejtelmes mosollyal az arcán. Meg sem lepődött, hogy te a kádban ültél...valószínűleg ez volt a terve...kis huncutt.
- HA MÉG KÖZELEBB JÖSSZ LEFRÖCSKÖLLEK, ÉS HA VÉGEZTEM SZENVEDÉSIG VERLEK!
- Minek fröcskölsz le, ha amúgyis vizes leszek?.- kérdezte ugyan olyan mosollyal az arcán, majd ledobta a pólóját.- DENKI TE PERVERZ!- Tudom, hogy az vagyok drágám.- mosolyodott el, majd bemászott melléd egy szál alsó gatyába a kádba.- FÚ DE UTÁLLAK.- forgattad a szemeidet.- Én is szeretlek.- csücsörített, amire csak lefröcskölted.

BNHA Boyfriend Composition حيث تعيش القصص. اكتشف الآن