Amikor más fiúk téged néznek...

8K 359 67
                                    

Amikor más fiúk téged néznek...

Deku:Deku ilyenkor úgy érzi,hogy nem vagy biztonságban. Ezért mindig megfogja a kezed,és kissé megszorítja azt. Te ekkor mindig megkérdezed,hogy mi a baj. Ő meg miután elmondta mi történt,mindig elmosolyodsz rajta,és megöleled.

Todoroki:Ő utálja amikor téged néznek. Ugyanis ilyenkor látja,hogy kényelmetlenül érzed magad.Todoroki gyilkos pillantásokkal közli ilyenkor,hogy "ő már foglalt" amitől egy "kiicsit" meg szoktak ijedni,és gyengéden magához ölel.

Bakugo:A kis süni nagyon fel tudja magát húzni ezen (is). Ő utálja az egyik legjobban,ha téged néznek.Ő ekkor magához szorít,a karját a válladra rakja és bemutat az illetőnek. De van olyan,amikor elküldi a személyt egy másik éghajlatra...igazábol amilyen kedve van.

Kirishima: Kiri szerint nem férfias dolog lányokat nézni úgy,hogy láthatólag mellette sétál a párja. Kiri ezt egy "Hé" kiáltással jelzi.

Denki: Ő ilyenkor azt szeretné hogyha látnák,hogy a tiéd. Ilyenkor mindig ölelget,fogja a kezed,megpuszilja az arcod, majd félszemmel visszapillant,hogy látta e az illető.

Sero: Amikor meglátja,hogy néznek,a derekadnál fogva gyengéden magához húz,és ezt mondja:"Figyeld hova nézel haver"

BNHA Boyfriend Composition Où les histoires vivent. Découvrez maintenant