twenty fifth

491 55 38
                                    

Bu ders hocaya bileğimin ağrıdığını söyleyip kenarda oturmayı tercih etmiştim. Ve Seok Jin ile ilgili düşünmüştüm biraz.

Kim Seok Jin.

Şimdiye kadar çok az muhattabımın bulunduğu ve bana her zaman sıcak kanlı davranan biriydi. Üstelik Mr. Sorry'nin hakkında öğrendiğim tek tük şeylerle onun hakkında bildiklerim şimdilik eşleşiyordu.

Son sınıftı.

Basketbol takımında olduğunu da biliyordum. -Mr. Sorry'de basketbol oynamayı sevdiğini söylemişti.-

Jungkook ile arkadaşlardı.

Belki bildiğim dahası da vardı ama şimdilik aklıma gelenler sadece bunlardı. Aynı kişi olabilirler miydi? Yoksa sadece anlık oluşan bir düşünce miydi benim için bilmiyordum. Fakat bu konuda daha detaycı olacaktım.

Şimdilik Seok Jin düşüncesini Bojogae'ye söylememe kararı alıp -Jungkook ileyken ağzından kaçırabilirdi çünkü- aklımda bir köşeye sakladım.

Sınıfa geldiğimizde benden önce sıraya varan Bojogae benim oturduğum taraftan bir şey aldı ve bana doğru tuttu.

"O ne?" diye sordum oturmadan önce.

"Krem. Sana."

"Nasıl?"

Uzatarak "Mr. Sorry~" dediğinde kaşlarım havalandı. Elime aldığımda üzerine yapıştırılmış post-it sıranın üzerine düştü.

Bunu bari sür. İyi gelir♡
-Mr. Sorry

Gülümsedim.

rlw:

Teşekkür ederiim~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Teşekkür ederiim~

mr. sorry:

 sorry:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mr. Sorry •Jin• ✓Where stories live. Discover now