thirty eighth

453 53 99
                                    

"Seok Jin hyung pek hediye sevmez aslında. Ama biz hep alırız. Neden almayalım ki değil mi?"

Bojogae, Jungkook ve ben çıkışta alışveriş merkezine gelmiştik. Hediye bakıyorduk. Jungkook'un gelmesi ne alabileceğimiz hakkında bize fikir verebileceğinden iyi olmuştu. Yani öyle düşünmüştük. Ama gördüğümüz kadarıyla onun da bir fikri yoktu. Olsundu.

"Kesinlikle. Hediyesiz olmaz." diye yanıtladı Bojogae onu. "Peki başka birileri de gelecek mi cumartesi günü?"

"Yok. Sadece bizim tayfa ve siz."

"İyi o zaman."

Jungkook kafa salladıktan sonra bir mağazaya girdik. Seok Jin ve Surin olayını da unutmuş değildim. Bojogae'nin dediği gibi çıkma teklifi falan mı edecekti/etmişti, merak ediyordum. Ya da Seok Jin'in ne tepki verdiğini. Mr. Sorry o ise onunla aramın iyi olmadığını da biliyordu. Tabii ki ben onu sevmiyorum diye o da sevmeyecek diye bir şey yoktu. Ama Surin iyi biri değildi. Bu yüzden Mr. Sorry olsun ya da olmasın, istemezdim onunla -arkadaş ya da sevgili- olmasını.

"Böyle bir şey nasıl olur?" dedi Bojogae tuttuğu kazağı gösterirken.

"Güzel bence."

Jungkook'da onayladığında birimizin hediyesi seçilmiş oldu. Jungkook daha önceden aldığı için geriye sadece ben kalmıştım. Ve biraz da anlamlı bir şeyler olsun istiyordum. Bulabilir miydim?

Bu sefer bir oyuncakçıya girdiğimizde Bojogae ve Jungkook buldukları değişik taçları deniyorlardı. Onları izlemeyi bırakıp oyuncaklara bakındım. Yumuşacık peluşlara dokunup kendimden geçtiğim sırada Jungkook'un bana seslenmesiyle onların olduğu tarafa ilerledim.

"Buldum! Seok Jin hyung Super Mario'ya bayılır. Bu da yeni çıkan ama hemen tükendiği için Seok Jin hyungun alamadığı figür. Kesinlikle bunu almalısın."

"Emin misin?"

"Tabii ki!"

"O zaman alıyorum."

"Beklemen hata."

Kasaya gidip ödemeyi yaptım. Hediye paketi yaptıklarında mağazadan çıkmıştık. Başka işimiz olmadığı için yemek katına çıkıp kahve dükkanına girdik.

"Siz kaçta buluşacaktınız?" diye sordu Jungkook. Telefonuna bakıyordu "Bizimkiler soruyor."

"Öğleden sonda ikide."

"Güzel." deyip telefonunda bir şeyler daha yaptı ve kapatıp masanın üstüne koydu. Koyar koymaz yeniden mesaj geldiğinde ekran açılmıştı ve ekranına Bojogae ile olan komik bir fotoğrafını koyduğunu görmüştüm böylece.

Jungkook telefonunu geri alırken bana da mesaj geldi. Mr. Sorry'dendi. Sunri olayından sonra anca yazabilmişti demek.

mr. sorry: Üzgünüm yazamadım.

Bir anda gittiğim için kızmadın değil mi?

Bu arada neyi sildin?

Görmediği için attığım kalpli fotoğrafı silmiştim.

rlw: Yoo niye kızayım ki?

Alt tarafı bir anda gittin ve dört buçuk saat sonra cevap verdin.

Ne var ki bunda?

Ne var ki bunda?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mr. Sorry •Jin• ✓Where stories live. Discover now