Meglepve, kielégítve

6.7K 178 10
                                    

[Másnap]

A nap első része igazán kellemes volt. Sokat beszélgettünk Alexandrával. A távolság köztünk nem nagy, de nem is kicsi. Habár párszor próbára tett a hajolgatással, meg a kar összefonással, amivel a melleit összenyomta. Ráadásul megint kivágott ruhában volt. Ezuttal a ruha alsó része nem feszes szoknya volt. Nem volt hosszú, inkább túlzottan is rövid. A feneke éppen nem látszott ki a hajolásnál. Nem bírok magammal, már folytogat a vágy.

-Így maradjak a rendezvényre, vagy átöltözzek?
-Ahogyan jónak látod.-válaszoltam homályosan, habár megvolt a magam válasza.
-Félek, hogy Diana megint nekem támad, ha meglát.-simította végig a fenekét.
'Késztetést érzek, hogy megmarkolhassam.'
-Ne aggódj miatta. Nem fog hozzádérni.

[Aznap este 8-kor]

A munkásaim özönlöttek be az épületbe. Mindenki elegánsban. Emelett mindenki elhozta a párját. Hát én kivétel leszek.

-Jó sokan vagyunk.-nevetett mellettem az istennőm.
-Most nem tudsz hajolgatni nekem. Túl feltűnő lenne.-súgtam a fülébe, miközben egy aprót csaptam a fenekére. Ettől megrezdült és pír szökött az arcára. Olyan aranyos, ahogyan zavarban lesz. Ezután szúrtam ki a feleségem, aki kicsípve pásztázta az embereket.
'Picsába!'
Amint megpillantott Íziszem mögött, düh vetűlt az arcára. Hozzánk sétált, összefont karokkal.

-Meglepetés.-vigyorgott.
-Honnan tudtál erről?
-Sok mindenre emlékszem. Már említetted az évfordulókat. Gondoltam eljövök, hogy együtt töltsük. Hamár mindenki a párját hozta nekem is itt kell lennem.
-Én jobb ha megyek.-húzta hirtelen kínos mosolyra a száját Alexandra, aztán azt lefagyasztva elindult ki az ajtón.

Alexandra

Ez kellemetlen volt. Ráadásul Cam keze azelőtt a fenekemet érte. Még jó, hogy azt mondta, visszafogja magát. A pír az arcomon semmi más, csak egy hirtelen jött számomra intim érintés oka. Csak meglepettség. Még jó, hogy az a hárpia csak utána jött. Így, hogy már ő jelen van, nem maradhattam. Hisz párom nem volt a cégnél, egyedül meg megalázó.

Cameron

A feleségemmel már egy órája vagyok jelen. Minden pislogáskor Alexandrát látom magamelőtt, Diana helyett. A formás fenekét, a homokóra alakját, a nagy melleit, a telt ajkait, a selymes barna haját...és azokat a megigéző szemeket.
'Csak egy éjszakára kívánnám, de nem engedi.'

-Cameron, a feleséged felment a lifttel.-szólt Cole.
-Mondta miért?
-Nem.
-Ha valaki keresne, mond, hogy dolgom akadt.-siettem utána.

Amikor felértem, megpillantottam az irodám ajtaját, ami kicsit nyitva volt.
'Miben sántikál ez a nő?'
Beléptem a szobába, ahol korom sötét lett, miután becsapódott az ajtó. Hirtelen érintést éreztem a mellkasomon, mellé pedig nyomást. Az asztalhoz tolt, amire felültem.
-Kényesztetni akarlak. Visszahozni a tűzt, amit a kapcsolatunk elején volt.-húzta le a sliccemet, miután kigombolta a nadrágom.
'Lehet csak ez kell...Lehet, hogy csak kényesztetésre vágyom. Csak kíváncsivá tett Íziszem, hogy milyen lehet a teste felett uralkodni. Hogy milyen lehet, amikor hallom a nyögéseit.'

Hagytam, hogy Diana azt csinálja, amihez kedve van. Kiszabadította a tagom a boxerből, majd a kezei közé vette. Végig nyalta, amitől felmorogtam. Ez elég volt, ahhoz, hogy megfeszüljek. A kezeim az asztal sarkát szorították, amíg az állkapcsom összeszorítva csuklott hátra a fejem. Az alhasamban erős feszültséget éreztem, mikor a szájába vette.
-Ah...-nyögtem, az ajkamba harapva. Az elélvezés határán álltam, amikor abbahagyta. Rettentő rossz volt. A problémát orvosolva, ledobta a bugyiját, a szoknya alól, majd a mellkasomat megtolva ledöntött az asztalra. Felettem terpesztett, mielőtt a szemeimet takarásba tettem volna az alkarommal. Eközben ő lassan ereszkedett a már merev férfiasságomra. Lovagló pózban szeretkeztem vele, miközben mindketten a levegőért kapkodtunk és nagyokat nyögtünk.

Nem a feleségem miatt élveztem. Szimplán egy kellemes érzés volt. Ezt bármelyik nő megteheti velem. De azt bevallom, hogy lehiggasztotta a gondolataimat. Habár ígyis Ízisz járt a fejembe, már kevésbé éreztem magamat őrűltnek.

Ártatlan tekintet [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now