❌Együtt most és mindörökre❌

6.2K 144 9
                                    

Másnap reggel elindultunk a munkába, nagy nagy örömmel.
'Alig várom Diana arcát, amikor megtudja a hírt.'

Hamar odaértünk, ahol pár percre már elég forróvá vált a levegő. Alexandrán ruha volt így csak az alatta lévő bugyit dobta le, én meg csak kicsatoltam az övem és lehúztam a sliccem, majd a boxerem is egy kicsit.
-Gyere.-húztam magamhoz közel. Lassan ereszkedett a merev férfiasságomra.

El lehet ítélni, mert szexfüggő vagyok, de az a 10 hét gyorsan elrepül. Persze nem mindennap fogunk hancúrozni, de talán heti 3-4-szer...megeshet. Persze minden alkalommal védekezéssel.

Lassan mozgott rajtam, kiélvezve minden pillanatát. Eközben az ajkaimat falta, párszor belenyögött a heves csatába, de mindig beléfolytottam a végét. Amikor úgy gondoltam, hogy egy kis feszítő érzés nem árt neki, a combjánál rányomtam a merev tagomra.
-Fáj?-haraptam az ajkamba egy kaján vigyorral.
-Csak...feszíth...-nyöszörgöt miközben a kezem alól próbált szabadulni.
-Nem, nem, te csak maradj így egy kicsit.—tartottam magamon, amíg el nem élvezett.—Mostmár felveheted a bugyit.-pusziltam szájon, elengedve őt. A védőeszköz a kukába és a feleségem is időben érkezett.
-Mit szeretnél?—kérdezte, majd rápillantott Alexandrára.—Húzz innen.
-Nem megy sehova éd ajánlom, hogy mutass felé tiszteletet.
-Miért kéne?
-Írd ezt alá.-toltam elé az válási papírokat.
-El akarsz hagyni? Na de a gyerekünk...
-Nincs semmilyen gyerek. Hazudtál és van bizonyítékom is.-vettem elő a mobilomat, lejátszva azt az apró részletet a hanganyagból.
-Vége.-mondta az istennőm, mellém sétálva.
-Te kussolj.
-Megmondtam, hogy mutass tiszteletet felé!-emeltem fel a hangom.
-Miért is? Hm?
-Mert ellenben veled, ő valóban a szive alatt hordozzak a gyermekem.-húztam magam elé Alexandrát, a pocakjára téve a kezem.
-Te hülye szuka.
-Írd alá. Vége van. Lebuktál.-erőltettem míg végül belement.
-Én képes lettem volna az életemet adni a tiédért.-hisztériázott.
-Nekem az nem kellett. Nem az a nő vagy akit elvettem. Egy megkeseredett kis maca vagy és most tűnj el.-mondtam el az őszintét és ő távozott is.
-Mi lesz a továbbiakban?
-További szex, romantika, szerelem és boldogság.
-A boldogság szóban nálam mind benne van.-fogta meg a nyakkendőmet egy csókba húzva vele.

[Pár nappal később]

Nemrég jöttünk el egy étteremből, ahol lefolyt a randevúnk. Azt hittem, hogy az egész szerelem csak egy...hülye illuzió egy olyan világról, amiben mindenki élni akar. Kiderült, hogy tévedtem.

Amúgy Alexandra szülei igen jól viselték a terhességet. Méghogy milyen jól. Az anyja elrángatta szegényt babaruhákat venni és anyai tanácsokkal látta el. Persze Alexandra nem hallgatta teljesen végig, hiszen még mindog haragszik rá. Ami nem meglepő.

Éppen tartunk a kocsimhoz, amikor én egy kicsit lemaradtam és féltérdre ereszkedtem.
-Cam nem jö-...-fordult vissza, a szája elé kapva a kezeit.
-Alexandra Ross, hozzám jönnél feleségül?
-Igen, igen, milliószor is igen!-örült meg a kérésnek, olyannyira, hogy amikor felálltam a karjaimba ugrott.

-Alexandra Ross, hozzám jönnél feleségül? -Igen, igen, milliószor is igen!-örült meg a kérésnek, olyannyira, hogy amikor felálltam a karjaimba ugrott

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.



Alexandra
[6 év múlva]

-Anya!-kiabált az idősebbik fiam, Thomas. Siettem a hanghoz, majd megláttam ő felhorzsolt térdel. Bevittem a konyhába, ahol felültettem az asztalra.
-Oh, kicsim mi történt?
-Elestem a motorommal.
-Na de mégis hogyan?
-Aaron bemászott elém.-mesélte, miközben leragasztottam a sebét.
-Mi? Hol van Aaron?
-Mondtam neki, hogy várjon a motoromnál.-említette, én pedig kirohantam, de nem volt ott.
-Cameron!-szaladtam vissza a házba, azon belül is a nappaliba.
-Nyugi, itt van.-fogta a karjába a kisebbik gyerekünket.
-Thom.
-Igen apa?
-A te dolgod megvédeni az öcsikéd, amikor mi nem vagyunk láthatáron. Máskor ne hagyd egyedül, mert ő még túl kicsi, hogy vigyázzon magára. Rendben?-vette a karjába Thomast Cameron.
-Igenis.

Hát először nem kettő született, de volt valami amit Cameron említett 6 hosszú éve. Így újból teherbe estem. És jött Aaron, aki jelenleg 4 éves. Ami Dianat illeti, nem hallottuk hírét jó ideje. Viszont az orvost, aki hazudott, lecsukták sikkasztásért.

-Sziasztok.-nyitottunk ajtót a csengetés után.
-Szia Cole. Szia prücsök.-simítottam meg Cole fiának a haját, aki szintén 6 éves. Osztálytársak Thomassal. Hála istennek nem közösítik ki Aaront, a kora miatt.

Na igen, Cole. Az esküvőmön ismerkedett meg egy velem egykorú lánnyal. Nagyon gyorsan megtalálták a közöd hangot így hamar egybe is keltek. Ők nem jártak úgy, mint mi. Semmi bolond feleség nem volt a képben, na de nem is kívánnám ezt senkinek. Nagyon boldogok együtt, ahogyan mi is. A fiaink, hát...minden időnket elveszik és nagyon rosszak, persze mi így szeretjük őket.

—————————VÉGE———————
Hát ez is eljött. Nagyon nagyon nagyon hálás vagyok minden kommentért, voteért.
Külön hála:
_hannabrtxz_
HarunoNana
aniko1997

Köszönöm, hogy olvastatok. Jelenleg egy teljesen más könyvbe kezdek bele, ami lehet hogy a durván 18-as kedvelőknek nem lesz a kedvence, de megpróbálok más irányzatot is. Persze, ha nem fog nekem sem tetszeni törlöm. Lesz benne 🔞 de nem Apucis, vagy főnökös vagy esetleg tanáruras lesz. Ez egy kicsit fantázia és hit, nomeg egy kis képzelet és sorozatbeli tényekkel megspékelt történet. Nem egy átlagos lány és mégcsak nem is ember.
Ha úgy gondoljátok azt is olvassátok el.

Ui:
A jövőben lehet kevesebbszer leszek aktív, mert nekem is elkezdődik az iskola. Habár jelenleg egy kicsit más suli, nem tudok hajnalig írni és posztolni. Hétvégénként az is lehetséges.

További kellemes napot❤️✅

Ártatlan tekintet [BEFEJEZETT]Onde histórias criam vida. Descubra agora