Kínzásos helycsere

6.4K 189 2
                                    

Másnapra kitaláltam egy új tervet. Hamár a vágykeltés nem megy ezen a módon, akkor a mostanin fog. Közömbös leszek vele. Nem nyúlok hozzá, nem nézek rá vággyal teli szemmekkel, egyszerű alkalmazottként kezelem. Habár fogalmam sincs, hogyan képzelem.

...

Az irodában vártam Alexandrát, aki mellesleg utánam 10 percre érkezett. Ledöbbentett a mai ruhája. Nem szoknya volt rajta, hanem nadrág és egy fekete felső, persze az is kivágva.

-Látom, hogy csodálkozol.
-Csak nem vagyok hozzászokva.
-Ma cseréljünk helyet.-tette a tenyereit az asztalra.
-Hallgatlak.
-Ma én kínozlak és te nem érhetsz hozzám.
'Hm eddig tetszik.'
-Szóval bevallod, hogy kínzás neked, amikor hozzádérek?-vontam fel a szemöldököm.
-Igen.-hajtotta le a fejét. Mögé sétáltam, majd átkarolva a füléhez hajoltam.
-Akkor miért nem engedsz közel magadhoz?
-Hé, nincs fogdosás.—nevetett, eltolva magától, amivel belőlem is kiváltott egy őszinte mosolyt.—Mert nem kalandot akarok.-válaszolta a kérdésre.
-Ez nem olyan kaland lenne, mint a többi nővel.
-Meg akarsz venni, Cameron. Nem vagyok eladó.
-Szóval akkor te kínzol?-döltem az asztalomnak.
-Igen. És nagyon...nagyon fogom élvezni, ahogyan szenvedsz, amiért nem érhetsz hozzám.-hajolt közel az ajkamhoz, miközben a fülem mögött simogatott a körmeivel. Abba hagyta és mosolygott, majd négy ujját a bevezetett a boxerembe.
-Hozok kávét. Kérsz?-kapaszkodott a nadrágom elejébe. Némán megfeszülve bólintottam.
'Biztos nem csak a kaland zavarja. Van valami más is, amiért nem akar az enyém lenni. De mi? Este kivallatom.'

Egy negyedóra múlva vissza is ért. Én addig a tervrajzokat néztem, javítottam és regisztráltam agyban is. Miss Ross a kávét az asztalomra tette, majd mögém állva, átkarolta a nyakamat. A kezeit végig vezette a mellkasomon, miközben a nyakamat kezdte el csókolgatni. Lassan óvatosan, néha még bele is harapott. A kezemmel erőből szorítottam székemet, miközben a fejemet eldöntve, adtam utat a csókoknak.
'Olyan jól csinálja...'
Mikor a nyakammal végzett, elfordított és velem szembe rám ült.

-Nem tartod magad szajhának, de mégis jól tudod a dolgodat. Ráadásul házas férfival csinálod.-mutattam meg a gyűrűmet.
-Elmondjak egy titkot?—kérdezte mire kérdőn pillantottam rá.—Amit most csinálok veled...nem tapasztalat.-mondta, vigyorogva.
-Csak nehogy megbánd a mai napot.-helyeztem volna a kezeimet a fenekére, de ő elkapta mindkettőt.
-Semmi kéz. És nem fogom megbánni, mert látom a szenvedést a szemedben. Nehogy azt hidd, hogy ezt bármilyen irántad táplált érzelem miatt teszem, mert nem úgy van. Az egész egy bosszú.
-Nem is gondoltam volna, hogy bosszút is tudsz állni másokon.
-Tudok, csak nem szokásom.-tette a felkarját a vállamra, míg a kezei a hajammal játszadoztak.
-Így még vonzóbb vagy.-mondtam, mire az egyik keze, levándorolt a nadrágomba és a boxeremmel együtt rámarkolt a férfiasságomra. Becsukott szemmel felmordultam.
-Ezt éreztem a liftben.-mondta, majd felállt és a fotelre ült.

Már kezdett sötétedni, a munkásaim már hazamentem. Megint ketten maradtunk, mint általában. Ez a nap nagyon lassan telt el, a kínzások végett. Minden izgató dolog után meg akartam ragadni és itt helyben magamévá tenni. De nem tehetem, mert neki is élveznie kell.

-Vége a napnak, szóval a helycserének is.
-Már alig vártam.-fújtam ki magam, amitől felnevetett. Az az angyali nevetés.
-Hazaviszel?-kérdezte velem szemben állva.
-Előbb kérdeznék. Azt mondtad, hogy nem tapasztalatból csináltad velem a mait.—mondtam, mire teljesen lefagyott és lehajtotta a fejét.—Alexandra...te még szűz vagy?-emeltem meg a fejét az állánál fogva.
-Igen...
-De biztos próbáltál már mást...—mondtam, de ő nemlegesen rázta a fejét.—Hol voltál ideáig?-mosolyogtam, mert minden vágyam volt, hogy én legyek az első egy gyönyörű nő életében. Mivel gyönyörű, így nem láttam soha esélyét, hogy ez előfordul.
-Vártam.-mondta, ami előtt az ajkaira tapadtam. A földre térdeltünk, ahol tovább faltam az ajkait.

Nem akartam, hogy véget érjen ez a pillanat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nem akartam, hogy véget érjen ez a pillanat. Alexandra fala, amit közénk épített meggyengült, már csak össze kell dölnie. Hogy honnan tudom? A nyelve az enyém után kutatott, akárcsak én, ő is mohón vágyott a csókomra.

-Csak lennél szingli és hűséges.-nevetett, amikor elszakadt tőlem.

A szingliségem nem is kérdés, hogy eljön. Diana nem az a nő akit megismertem, akit anno szerettem. Nem vagyok hajlandó vele élni többet. Ami a hűséget illeti...az nem az én világom. Mindig többre és többre vágyok. Habár az is megeshet, hogy Ízisz istennőm lebontja a "falat" és be tudok vele telni. De ez közel sem biztos.

Ártatlan tekintet [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now