4

1.5K 57 6
                                    

Вчера след интервюто с Нат и Джони отидохме на ресторант. Грейсън също дойде и си прекарахме страхотно. Мисля че се справих и не се изложих. Днес с Нат щяхме да ходим в мола да разгледаме какво има. Станах от леглото си и започнах да се оправям. Отидох до банята и си измих зъбите. Върнах се отново в стаята си и започнах да се обличам. Облякох си бели дънки и бебешко розова блуза. Обух си белите маратонки и започнах да се гримирам. Сложих си спирала, очна линия и гланц с лек червеникав оттенък. Напръсках се с парфюм и взех една малка раничка. Прибрах си нещата в нея и излязох от стаята си. Нат беше в хола и гледаше телевизия.

-Ще тръгваме ли?-попитах я.
-Само да си взема телефона.-каза Нат и отиде в стаята си. След малко се върна и излязохме от апартамента. Нат тъкмо заключваше вратата, когато Зак дойде при нас.

-Здравейте момичета!-поздрави той.
-Хей!-каза Нат и той ѝ се усмихна.
-Али, искаш ли да излезем довечера?-попита той леко притеснено.
-Като на среща?-усмихнах се леко.
-Ами...даа.-почеса се зад врата нервно.
-Съгласна съм.-отговорих и усмивка се появи на лицето му.
-Наистина? Ще те взема с 8.-каза и ме целуна леко по бузата. Усетих как се изчервявам. Зак си тръгна и ние влязохме в асансьора. С Нат мълчахме и не казвахме нищо. Вратите се отвориха и ние излязохме. Отидохме до колата ми и аз я отключих. Качихме се вътре и потеглих към мола.

По пътя с Нат не си говорехме много. Пуснахме си радиото и почти през целия път си пяхме. По едно време обаче пуснаха песента на Зейн. Аз разбира се спрях да пея и Нат намали леко радиото.

-Искаш ли да сменя радиото?-попита Нат.
-Не! Не мога постоянно да бягам от него.-обясних и Нат кимна. Трябва да свикна с мисълта, че се разделихме и да го приема.

Пристигнахме и спрях колата на паркинга. С Нат слязохме от колата и аз я заключих. Запътихме се към мола и влязохме. Започнахме са обикаляме магазините. Аз си харесах една рокля за довечера и я купих. Нат си купи суитшърт и два чифта дънки. Купихме си и гримове и отидохме до Стар Бъкс да си вземем кафе. Взехме си кафетата и излязохме от мола. Оставихме покупките в багажника на колата и отидохме да се разходим в близкия парк. Там седнахме на една пейка и си поговорихме.

-Значи ще ходиш на среща довечера, а?-попита Нат като ме побутна леко и повдигна вежди.
-Мда.-усмихнах се.
-Серизно ли го харесваш?-попита Нат.
-Ами да. Зак е много добро и забавно момче.-отговорих.-Защо не го харесваш?
-Не знам. Много ми е скучен, но ако станете гаджета, не обещавам да се държа добре с него.-каза Нат и аз се засмях.
-Ти и със Зейн не се държа много добре.-казах.
-Да, но Зейн ми е приятел. При него е различно.-обясни Нат.
-Както и да е. Искаш ли да тръгваме?-попитах и Нат кимна. Станахме от пейката и се запътихме към колата. Качихме се и аз запалих двигателя.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now