65-The end

1.5K 55 11
                                    

3 години по-късно

Гледна точка на Нат

Приготвях на Райън закуската. Направих му сандвич и му налях сок. Взех закуската му и я занесох в хола. Заварих го да гледа телевизия с Грейсън.

-Райън, хайде да ядеш!-казах и поставих чинията пред него. Той я погледна и се намръщи.
-Не!-поклати глава и бутна чинията.
-Аз ще го изям.-пресегна се Грейсън и взе сандвича.
-Не, това е за Райън! Ти си направи друго.-казах му и той върна сандвича в чинията.-Влизам да се къпя, искам да си изядеш сандвича! После ще се разходим в парка.
-Добре!-усмихна се Райън и взе сандвича. Аз поставих целувка на бузката му и тръгнах да се качвам към втория етаж, но Грейсън ме спря.
-А за татко няма ли целувка?-попита той и повдигна вежда. Аз се усмихнах и отидох до него. Целунах го и се качих горе. Съблякох дрехите си и влязох в банята. Пуснах душа и застанах под него. След 10 минути бях готова и спрях водата. Увих хавлия около тялото си и отидох в спалнята. Облякох си дрехи и оправих косата си. Прибрах нещата си в чанта и слязох долу. Видях Райън и Грейсън да се гъделичкат и се засмях.

-Какво правят сладките ми момчета?-попитах и те ме погледнаха.
-Татко ме гъделичка.-отговори Райън.
-Приключи ли със закуската?-попитах го и той кимна.-Да тръгваме тогава.
-Йеее.-зарадва се той и дотича до мен. Обу обувките си и беше готов да излезем.
-Ти няма ли да дойдеш?-попитах и погледнах към Грейсън.
-Имам малко работа в казиното. Като свърша ще дойда.-отговори той и аз кимнах. С Райън излязохме от апартамента и се качихме в асансьора.

Гледна точка на Алисън

Бях сама вкъщи и нямах какво да правя. Зейн беше в студиото и записваше песни. Последните дни ми е леко замаяно и ми се гади. Като казах гади, веднага изтичах до тоалетната. Надвесих се над мивката и повърнах. Или се разболявам, или... е нещо друго. Реших да отида до аптеката и да взема тест за бременност. В последната година със Зейн се опитваме да си направим бебе, но не се получава. Може пък този път да имаме късмет?

Оправих се и излязох от къщата. Отидох до близката аптека и взех теста. Прибрах го в чантата си и реших да се разходя в парка. Започнах да вървя натам. По едно време стигнах до люлките и пързалките. Навсякъде тичаха малко деца и се усмихнах. Загледах се в далечината и мисля, че видях Нат да се люлее на една от люлките. Приближих се към нея и се засмях. Нат се люлееше на люлката, а Райън я буташе.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now