8

1.4K 48 2
                                    

Днес е събота и щях да гледам дъщеричката на Соф довечера. Сега съм със Зак в мола и разглеждаме магазините. Няколко момичета ме спряха за снимки и бяха много мили. Със Зак влязохме в един магазин и аз отидох да разглеждам роклите, а Зак отиде в мъжкото отделение. Докато разглеждах една рокля едно момиче дойде при мен и поиска да се снимаме. Аз разбира се, се съгласих и си направихме няколко снимки.

-Благодаря ти. Толкова си мила и красива. Възхищавам ти се.-каза усмихнато момичето и аз също се усмихнах широко.
-Няма за какво, аз ти благодаря за милите думи.-благодарих ѝ и я прегърнах.
-Може ли да ти задам един въпрос?-попита тя и аз кимнах.
-Разбира се.-отговорих ѝ.
-Ами... наистина ли със Зейн Малик не сте заедно? Бяхте много хубава двойка.-попита момичето леко притеснено.
-Със Зейн не сме заедно, аз си имам приятел.-отговорих ѝ и тя се розачарова леко.
-Жалко, много ви харесвах като двойка.-въздъхна тя.-Благодаря отново, че се съгласи да се снимаме.
-Няма проблем.-усмихнах ѝ се и тя тръгна нанякъде. Аз продължих да разглеждам дрехите и след малко Зак дойде при мен. С него решихме да се прибираме и да гледаме филм заедно. Излязохме от магазина и се насочихме към колата му. Той я отключи и ние влязохме вътре. Запали и потегли към сградата, в която живеем.

Половин час по-късно вече бяхме в апартамента ми и избирахме филм. Решихме да гледаме някаква романтична комедия. Аз отидох до кухнята и направих пуканки. Върнах се при Зак и се сгуших в него. Не усетих нищо. Не изтръпвам така, както когато Зейн ме докосне. Не губя контрол така, както когато Зейн ме погледне. Не усещам топлината, която усещам, когато съм близо до Зейн. Алисън, какви ги дрънкаш? Ти обичаш Зак! Забрави за Зейн. Скарах се на себе си и изгоних тези мисли от главата си. Сигурно си въобразявам. Загледах се във филма, но ми беше много скучен и не разбрах нищо. На Зак обаче му хареса и гледаше съсредотучено. След малко филмът свърши и аз отидох да се оправя.

-Искаш ли да те закарам? После ще ми се обадиш да те взема.-предложи Зак.
-Добре.-съгласих се и отидох в стаята си. Облякох си черни дънки и бяла блузка. Вързах косата си на висока конска опашка и пооправих грима си. Напръсках се с парфюм, взех чантата си и излязох от стаята. Отидох в хола при Зак.

-Готова съм.-казах му и той стана от дивана. Обухме обувките си и излязохме от апартамента. Качихме се в асансьора и слязохме надолу. След малко вратите се отвориха и излязохме. Качихме се в колата на Зак и той потегли към дома на Соф.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now