21

1.4K 43 5
                                    

Събудих се към 8 часа. Днес беше понеделник и имах фотосесия за едно списание. Щях да пропусна лекциите и Нат каза, че ще ми даде записките си. Изпитът е след две седмици и не трябва да отсъствам от лекции.

Станах от леглото си и отидох в банята. Съблякох пижамата си и влязох под душа. Изкъпах се и си измих зъбите. Върнах се отново в стаята си и си приготвих дрехи. Облякох си накъсани дънки и бял потник. Изсуших косата си и я оставих да се спуска свободно. Прибрах телефона, парите и ключовите си в една чанта. Облякох си черното кожено яке и си обух маратонките. Излязох от апартамента си и го заключих. Качих се в асансьора и натиснах копчето за паркинга. След няколко секунди вратите се отвориха и аз излязох. Отидох до колата си и я отключих. Качих се и потеглих към мястото, където щяха да се проведат снимките. Джони каза, че ще снимаме на покрива на някаква сграда. Щях да представя новата колекция спортни екипи на Nike. Вълнувам се. Винаги се вълнувам преди снимки.

Паркирах колата на паркинга и слязох. Видях Джони да си говори с един от фотографите пред сградата. Отидох при тях и Джони ме прегърна.

-Али, това е Хенри Стивънс. Той ще направи снимките.-представи го Джони и аз му се усмихнах.
-Приятно ми е.-здрависахме се.
-На мен също. Надявам се всичко да бъде наред и снимките да се получат уникално. Но няма за какво да се притеснявам, след като ти ще бъдеш модел. Джони ми каза, че винаги излизаш добре на снимки.-каза Хенри и аз се засмях. Поговорихме си още малко. Хенри ми обясни по-подробно как ще протече процесът на заснимане. Ние влязохме в сградата и се качихме на третия етаж. Вървяхме по един дълъг коридор и влязохме в третата врата в ляво. Стаята беше нещо като гримьорна. Имаше закачалки с дрехи, огледало с гримове и други аксесоари.

-Така, след малко ще дойде стилистът, който ще ти даде дрехите, които трябва да облечеш. Соф всеки момент трябва да дойде и да те гримира и да ти оправи косата.-обясни Джони и аз кимнах.-Когато си готова се качи на покрива, ние ще бъдем там.-каза за последно Джони и с Хенри излязоха от стаята. Аз седнах пред огледалото и реших да пиша на Зейн.

"Как си, любов? Искаш ли след снимките да се видим?"-изпратих му съобщението и в този момент Соф влезе задъхана.

-Извинявай, че закъснях. Разсеях се по пътя и изпуснах пресечката. Като цяло днес не ми върви много.-каза Соф и аз се засмях леко.
-Няма проблем.-усмихнах се.
-Така да се залавяме за работа.-запретна ръкави Соф и изкара гримовете си.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz