15

1.5K 48 5
                                    

Гледна точка на Зейн

Не мога да спя вечер от мисли за Алисън. Възможно ли е да обичаш човек толкова? Снощи, когато отидох у тях и я целунах, разбрах че може би все още ме обича. Но тя ме изгони. Заради тъпия задник Зак. Как искам да го удоша.

Днес имах фотосесия за едно списание, а след това трябва да отида до студиото, за да поговоря с Кол относно песента. Отидох в банята и си взех душ. Измих си зъбите и се върнах отново в стаята си. Облякох се и взех телефона и ключовете за колата. Излязох от вкъщи и се качих в колата си. Пуснах радиото и чух моята песен. Много ми е странно да чувам себе си по радиото. Все още не мога да свикна с цялото това нещо. Постоянно ме спират хора и искат да се снимаме, давам им автографи, възхищават ми се. Аз съм просто нормален човек, какво толкова съм по-специален от останалите? Разбира се, не може всички да ме харесват и получавам някой друг хейт коментар, но не обръщам особено внимание. Искам да радвам хората с музиката си. Искам това, което правя да се харесва на всички. Не ме интересува на кое място ще съм или колко награди ще спечеля, щом правя "феновете" си щастливи, друго не искам.

Спрях пред сградата, в която щяха да се проведат снимките и слязох от колата си, като я заключих. Запътих се към входа на сградата и влязох вътре. Попитах охраната къде точно ще се проведе фотосесията и той ме опъти. Вървях по един тесен коридор и отворих вратата, която се намираше в дъното. Беше единствената врата. Влязох вътре и стаята не се оказа никак малка, както си мислех. Навсякъде имаше камери, прожектори и хора. Някакъв мъж дойде при мен, най-вероятно фотографът.

-Здравей, Зейн! Много ми е приятно да се запознаем, аз съм Хенри Стивънс-фотограф.-представи се той и се здрависахме.
-На мен също ми е приятно.-усмихнах се леко.
-Ще се снимаш пред червен фон. Костюмът ти също ще бъде червен, така искат да бъде от списанието.-обясни ми Хенри и аз кимнах.-Лора ще ти даде костюмът и когато си готов може да започваме.-каза той и извика някакво момиче. Заведе ме в съблекалнята и ми даде костюмът, който трябваше да облека. Облякох го и излязох от съблекалнята. Оправиха малко косата ми. Дали да не се подстрижа? Ще мисля за това по-късно. Отидох пред червения екран и Хенри започна да ми обяснява какво трябва да правя.

Направихме няколко снимки. Не се забавихме много. Хенри беше истински професионалист. Снимките станаха доста добре и списанието ще излезе другата седмица някъде. Хенри каза, че ще бъда на корицата. Уау.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now