27

1.1K 39 2
                                    

Алармата ми звънна в 7 часа. Отворих мързеливо очи и изпъшках. Погледнах към Зейн и го видях да спи. Поставих целувка на устните му и той се размърда леко, но не се събуди. Оставих го да поспи още малко и станах от леглото. Отидох в банята и си измих зъбите. Ужасно много ми се спи. Учих цяла вечер за изпита днес. Заспах към 3:30. Отидох в кухнята и си направих кафе. Взех чашата и седнах на дивана в хола. Взех си записките и реших да преговоря преди изпита. Готвя се от месец за този изпит и се надявам да получа добра оценка. Изпитът щеше да започне в 10 часа. Имах малко време, за да уча.

След един час, Зейн се събуди и дойде при мен. Той седна до мен и ме целуна. Усмихнах му се и отново насочих вниманието си върху записките си.

-Хей, стига си учила. Ще се справиш, не се притеснявай.-засмя се леко Зейн и аз го погледнах.
-Искам да изкарам добър резултат.-казах му.
-Ще изкараш най-високият резултат. Учиш за този изпит цял месец, няма как да се провалиш. А и това е просто един изпит.-опита се да ме успокои Зейн.
-Знам.-въздъхнах.-Ти подготви ли се?-попитах го.
-Да. Все ще изкарам 3.-пошегува се Зейн и аз се засмях.-Шегувам се, разбира се че искам по-висока оценка. Аз също учих доста.
-Дано се справим.-усмихнах се.
-Ще се справим.-целуна ме Зейн по устните и след това стана да си направи кафе. Аз събрах записките си и ги прибрах. Отидох в спалнята и започнах да се оправям. Облякох си дънки с висока талия и бяла плетена блузка. Сресах косата си и я оставих да се спуска свободно. Сложих си спирала, малко очна линия и матово червило. Напръсках се с парфюм и си сложих колието от Зейн. Обух обувките си и излязох от стаята. Отидох при Зейн в кухнята, но него го нямаше. Видях, че вратата към задния двор беше отворена и излязох. Видях го да седи на масичката и да пуши цигара. Отидох и седнах при него. Говорехме си за разни неща и след това той отиде да се оправя. Когато беше готов тръгнахме към университета.

След половин час бяхме там и чакахме в двора Нат и Грейсън да дойдат. Започнах да треперя цялата от притеснение. Успокой се Алисън, ще се справиш. Всичко ще бъде наред. Опитах се да се успокоя. Зейн ме прегърна леко.

-Хей, успокой се. Не искам да умреш от нерви.-засмя се той. Нат и Грейсън дойдоха при нас.
-Как сте хора?-попита Нат весело. Как може да е весела?
-Зле.-отговорих.
-Защо? -попита Грейсън.
-Притеснява се за изпита.-отговори Зейн вместо мен.
-Оо, я се успокой мацка. Карай го по-спокойно. Ще се справиш. Всички ще се справим.-каза Нат. Може би наистина малко се филмирам. Трябва да се успокоя.

Стана време да влизаме и отидохме в стаята си. Седнахме по местата си и лекторът ни раздаде тестовете. Написах името си и започнах да чета въпросите. Прочетох първия и отговорих. Започнах да отговарям и на другите въпроси. Знаех всички въпроси. Нямаше за какво да се притеснявам. Бях готова с теста и го оставих на лектора. Той каза, че съм свободна и аз взех нещата си и излязох от стаята. Реших да отида до близкото кафе и да си взема чай. Влязох вътре и поръчах на момичето, което стоеше на касата и приемаше поръчките. След 2 минути тя ми подаде чая и аз ѝ платих. Излязох от кафето и седнах на една от пейките в двора на университета, за да изчакам другите. След малко Нат излезе и седна до мен.

-Мисля че се справих. Надявам се резултатът да е добър.-каза Нат.
-Аз също.-засмях се и в този момент момчетата излязоха.
-Разбих ги. Сигурен съм, че ще имам 100 точки от 100.-извка Грейсън и ние се засмяхме.
-Не бъди толкова сигурен.-засмя се Нат и Грейсън я погледна.
-Какво се смееш? Ще имам повече от теб.-каза Грейсън и Нат започна да се смее по-силно.
-Видя ли, че няма за какво да се притесняваш. Свърши с теста първа.-каза Зейн и аз се усмихнах.
-Мда, да се надяваме, че и резултатът ще е добър.
-Хора, документите за клуба са готови. Ще отворим след по-малко от месец. Толкова се вълнувам.-обади се Грейсън.
-Супер.-усмихнах се и му намигнах. Нат го прегърна и го целуна.
-Искате ли да отидем на кино?-попита Нат и ние се съгласихме. Качихме се по колите си и потеглихме към киното.

След няколко минути паркирахме на паркинга. Слязохме от колите си и ги заключихме. Запътихме се към входа на киното и влязохме. Избрахме си филм и си взехме пуканки. Влязохме в залата и заехме местата си. Филмът започна и ние се загледахме в него.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now