42

1.1K 35 4
                                    

Днес е вторник, което означава, че утре ще летя за Италия. Нямам търпение наистина. Обожавам Италия, италиянската кухня и всичко свързано с Италия. И ще бъдем в Милано. Обожавам този град. Ще ми бъде мъчно за Зейн. Ще трябва да се разделим за две седмици. Как ще издържа без него две седмици? Свикнах да съм с него всеки ден. Да се будя и заспивам до него, да правим неща заедно.

Днес трябваше да си оправя багажа и да изляза с Нат и Грейсън. Зейн е в студиото и пишат песента с Ариана. Толкова се радвам, че Зейн ще има песен с Ариана Гранде. Тя ми е идол.

Реших най-накрая да стана от леглото и да започна да се оправям. Отидох в банята и си взех бърз душ. Измих си зъбите и се върнах отново в спалнята. Облякох си черни дънки с висока талия и сив пуловер. Сресах косата си и я оставих да се спуска свободно. Застанах пред огледолото и взех гримовете си. Сложих си спирала, очна линия и матово червило. Сложих си нежни обици и се напръсках с парфюм. Трябваше да изведа кучето на разходка, за това отидох в хола и взех каишката му. Извиках го и излязохме от къщата. Повървяхме малко по улицата и се прибрахме. Сложих му да яде и си направих сандвич. Налях си сок в една чаша и седнах на масата в хола. Започнах да се храня и си взех телефона. Започнах да разглеждам социалните мрежи. Нямаше нищо интересно и оставих телефона си. Наядох се и оставих съдовете в мивката. С Нат и Грейсън щяхме да се срещнем в мола след половин час, за това взех чантата си и ключовете за колата и излязох от къщата. Отидох до колата си и я отключих. Влязох вътре, запалих двигателя и потеглих към мола.

След двадесет минути бях на паркинга в мола. Паркирах колата и слязох от нея. Заключих я и се запътих към мола. Влязох вътре и отидох в Старбъкс. Видях Нат и Грейсън да стоят на една от масите и отидох при тях.

-Здравейте!-поздравих ги и те се усмихнаха.
-Хей! Готова ли си за утре?-попита Нат развълнувано.
-Трябва да си оправя багажа само. Иначе много се вълнувам.-отговорих също развълнувано.
-Много ще ни липсваш.-каза Нат тъжно.
-И вие на мен.-усмихнах се.
-Не знам как Зейн ще издържи две седмици без теб.-засмя се Грейсън.
-Да, най-много след два дена да си купи билет и да дойде в Италия.-пошегува се Нат и аз се засмях.
-Ще се справи без мен. И той ще ми липсва много, но все пак това ми е работата. И на него ще му се наложи да пътува.-казах и те кимнаха. Изпихме си напитките и излязохме от Старбъкс. Разгледахме магазините в мола и си купихме някои неща. Аз си взех по-голям куфар, защото моя нямаше да ми стигне.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now