.18.

6.8K 325 3
                                    

Ráno se probudím v sevření Ethana. Pomalu se ze sevření vymotám a podívám se na hodiny. Když zjistím, že mám ještě spoustu času, přetočím se na bok a zadívám se na stále spícího Ethana. Ve spánku vypadá tak moc bezstarostně. Nikdy jsem neměla příležitost prohlédnout si jeho obličej pořádně zblízka. Čelo má trochu svraštěné, ústa lehce otevřená a mělce oddychuje. Prstem jemně přejedu po jeho ostře řezané čelisti a Ethan se ošije. Pohladím ho po tváři a ucítím jeho několikadenní strniště. Ethan otevře oči a po tváři se mu rozleje úsměv. „Dobré ráno." „Dobré ráno." broukne a pohladí mě po tváři. „Vyspala jsi se dobře?" „Víc než to. Takhle skvěle jsem se dlouho nevyspala." přiznám mu. „Já taky ne. Máš na můj spánek nějaký dobrý vliv." zastrčí mi pramínek vlasů za ucho. „Zavezeš mě prosím domů pro uniformu a věci do školy?" „A co kdybys do školy nešla?" „Víš, že to nejde." zasměju se a vstanu z postele. „A vstávej, nemůžu přijít pozdě." uchechtnu se a odejdu do kuchyně.

V kuchyni sedí Nora, která jí cereálie a Linda, která pije kávu. „Dobré ránko." houknu a obě se na mě usmějí. „K snídani si vezmi, co chceš. My s Norou už musíme jít." oznámí Linda, vstane a začne umývat špinavé nádobí. Usadím se ke stolu a vezmu si z mísy banán. Nora ke mně přiběhne a sedne si mi na klín. „Včera jsi byla smutná. Proč?" „Noro!" okřikne Noru Linda a já s úsměvem zavrtím hlavou: „To nic. Víš, nedávno jsem přišla o maminku." vysvětlím Noře a ta si na mě položí hlavu. „Já zase nemám tatínka, ale už mi to nevadí. Mám totiž mamku, Ethana a teď už i tebe." řekne Nora a já jí věnuju políbení do vlasů. Linda si položí ruku na srdce a odejde z kuchyně. Za chvíli se vrátí s kabelkou v ruce a vezme si Noru. „Už vážně musíme jít. A Melisso, nezapomeň, že jsi u nás vždy vítaná." pohladí mě Linda po hlavě a s Norou odejde. Do kuchyně vejde už oblečený Ethan, já seskočím z židle a houknu: „Můžeme?"

„Ty jsi u něho spala?" vykulí při obědě oči Becca a já přikývnu. „Má vážně skvělý tělo." vydechnu a Becca se zazubí: „Povídej." „No..." zrudnu, „Nevím, jak bych ho měla popsat." „Melisso, aspoň to zkus." žadoní Becca a já si povzdechnu. „Mám pocit, že jsem přestala dýchat, když si sundal mikinu. Nemá pekáč buchet, ale i tak mi asi ukápla slina." nervózně se zasměju a Becca se uculí. „A má naprosto úžasné ruce. Chápeš? On má svaly. Nejspíš boxuje." začnu uvažovat a Becca se začne smát. „Co je?" nechápu a Becca začne zhluboka dýchat. „Melisso, teče ti slina." „Hele!" vyprsknu smíchy a hodím po Becce jablko, které chytne. „A spala jsi s ním?" „Ne!" vyhrknu. „Myslím, že k němu něco cítíš." „Taky si to myslím." zašeptám. „Ale ne." vydechnu podrážděně, jakmile si všimnu přibližujícího Logana. Chci odejít, ale Becca mě zadrží. „Sedni." prskne a já poslechnu. „Ahoj Mel." pozdraví mě Logan a já kývnu hlavou na pozdrav. „Pořád jsi na mě naštvaná?" „Zkus, Logane hádat." uchechtnu se a založím si ruce na prsou. „Promiň. Hele v sobotu pořádám Halloweenskou párty, tak přijď." „Ne." odseknu. „Bude to zábava. Ani nemusíš mít kostým." přemlouvá mě Logan a já nakonec přikývnu: „Fajn, přijdu. Ale jenom když půjde i Becca." „Dobře, v sobotu v sedm u mě doma?" zeptá se Logan. „Domluveno." usměju se a Logan odejde. „Nechci na žádnou párty." hodí po mě zpátky jablko Becca, já ho chytnu a s chutí se do něho zakousnu. „Nemáš zač." zahuhlám s plnou pusou, odnesu tác a vydám se na parkoviště najít Ethana.

Autumn meeting ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin