Biz artık sevgiliyiz.

1.6K 51 28
                                    

Remus'tan

James ve Lily'i öpüşürken gören Sirius "Olamaz!" diye bağırdı. Bunu duyan James ve Lily ayrılıp hemen ona baktılar. Lily saçları kadar kızarmaya başladı, James'in yüzünde aptal bir sırıtış belirdi. Tam Lily konuşacakken Sirius devam etti;

"Siz nasıl?! Çatalak dostum bunu bana nasıl yaparsın! Seni kardeşim bildim! Bu zeki ve kızıl cadıyla nasıl öpüşürsün! Sana çok darıldım." dedi büyük bir sahte drama ile.

Alice araya girdi ve, "Black bundan sana ne, sonuçta birbirlerini seviyorlar." dedi.

Sirius bunu duyunca iyice dramatikleşti, "Asla ama asla ilişkinize onay vermiyorum." dedi.

James, Sirius'a gülerek,"Pati abartma sadece birbirimizi seviyoruz." dedi. Bunu duyan Lily iyice kızardı ve oturduğu yere iyice sindi. Pati bunu duyunca sakinleşti. Pati'nin bir huyu var ki: Çapulcular'dan kimse ona dur demedikçe o durmak bilmezdi.

Bir saat sonra...

Lily'den

Lupin Black'i sakinleştirdi, fakat yinede sorulardan kaçamadım. James cevaplarken ben olduğum yere siniyordum. O konuştukça herkes bana bakıyordu. Bense bu sırada bir şekilde burdan kaçmaya çalışıyordum. Fakat her defasında bana dönen gözler işimi hiçte kolaylaştırmıyordu. Zaten sohbeti anladığımı söyleyemezdim. Sadece yüzlerine bakmakla yetiniyordum. En sonunda Mary'nin dediği şeyi anladım;

"Ee çocuklar siz konuşun biz Lily'le özel sohbet edelim." dedi. Kızlar ayağa kalktı ve bende onlarla kalktım. Hızlıca odamıza gittik. Ve konuşma (!) başladı:

"Ne zamandır ondan hoşlanıyorsun?" dedi Marlene.

"Sanırım dönem başından beri." dedim.

"Anladım." dedi Alice imalı imalı.

"Ee peki ona olan hislerini ne zaman anladın?" dedi Mary.

"Şey, anne ve babamla tanıştığında." dediğim zaman fena yaygara koptu.

"Nasıl yani anne ve babanla mı tanıştı?" Soru Marlene'den.

"Ne zaman?" Tam zamanlama Mary.

"Niye?" Sen eksiktin Alice.

"Bakın beni özlediği için gecenin 3'ünde evime geldi. O zaman bende bahçedeydim, ablam Petiune'de bizi görünce ne yazık ki ona erkek arkadaşım dedim. O da boş durmadı babama iletti, babam ve annem tanışmak istediler bende bir şey diyemeden James bize kahvaltıya geldi. Ve işte o gittikten sonra annem bana ilişkimizi onayladığını söyledi. Bende 'bizim ilişkimiz yok' diyemedim. Ve işte duygularımı yavaştan anladım." diye bitirdim.

Marlene'den bir,"Vaay" tepkisi geldi. Mary heycanlı bir şekilde bana baktı, Alice e ise bana onaylayan bir gülüş gönderdi. Mary devam etti;

"E o zaman  bunu kutlamalıyız." dedi. Başımı olumsuz yönde salladım.

"Hadi ama oyun bozanlık yapma!" dedi Marlene.

"Olmaz kızlar, ben kimsenin öğrenmesini istemiyorum." dedim.

"Peki James o saklar mı?" dedi Marlene.

"Saklamasını isteyeceğim." dedim.

"Tamam bu kadar yeter erkeklerin yanına dönelim." dedi Alice.

"Tamam hadi inelim." dedim.

James'ten

"Öyle işte." diye bitirdim sözümü.

"Vay be, hayır ben şuna takılıyorum nasıl olurda ilk öpen Lily oluyor?" dedi Frank.

"Bende onu anlamadım Evans senden daha düne kadar nefret ediyordu." dedi Sirius beklenmeyen bir ciddiyetle ve devam etti. "Neyse sonuç Çatalak ile zeki ve kızıl çıkıyor." Sonunda büyük bir kahkaha attı.

Lily ve Çapulcular Where stories live. Discover now