XXI.

81 7 5
                                    


ordinary life does not interest me






- Na akkor most lesz ülés? Vagy mi lesz? - kérdezte Charlie, mélyet szippantva a cigarettából.

- Tényleg. Srácok, ha nem tartotok ülést honnan tudjuk, hogy be akarunk-e lépni? - tette hozzá Gloria.

- Belépni?! - döbbent meg Neil. Cameron tehetetlenül, széttárt karokkal csóválta fejét, Pitts gondterhelten sóhajtott, míg Meeks hitetlen kuncogással fogadta a hírt. Todd Anderson óvatosan, két ujjával végigsimított szobatársa combjának külső felén, ezzel igyekezve megnyugtatni őt. A barna hálás mosollyal pillantott rá.

- Mondjam: társad mától a nyári nap. Te nyugodtabb vagy s az nem oly üde. - lépett Charlie Tina elé.

- Aranyos tőled. - kuncogott a lány.

- Most költöttem, direkt neked. - a fiú hangja elhalkult, tekintetével ragadozó módjára mustrálta a lányt.

- Tényleg? - kérdezett vissza Tina meglepetten. A barlangban kuporgó fiúk elhúzták szájukat Charlie szavai hallatán.

- Mondok egyet neked is, Gloria. - huppant le mellé a fiú, fél kezével átkarolta vállát. A lány kíváncsi tekintettel várta a folytatást - Szépsége.... - Charlie elakadt, gőzerővel törte fejét a folytatáson - Szépsége...  Szépsége, mint a csillagok,
Hold fényes, tiszta éjszakán. Égi fénnyel rámragyog, Ha szép szeme tekint reám.

- Jajj de szép volt! - rebegte Gloria álmodozón.

- Még sok ilyen van tartalékban! - dőlt hátra Charlie önelégült mosollyal.




- Még sok ilyen van tartalékban! - dőlt hátra Charlie önelégült mosollyal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Knox Overstreet tanácstalanul, kissé imbolyogva tért vissza a hatalmas alagsori helyiségbe. A két whisky megtette a hatását, a fiú körül forgott a szoba, összemosódtak a táncoló, nevetgélő emberek. Knox nehezen, botladozva közelítette meg a helyiség közepén álló kanapét. Odaérve majdhogynem átesett egy párocskán, akik nagyon belemerültek a csókolózásba. A fiú nagy sóhajjal huppant le a hatalmas párnák közé, majd belekortyolt poharába, amiben néhány korty whisky maradt csupán, Matt Senders barátainak utolsó ajándékaként. Ekkor azonban a megérezte, hogy a mellette ücsörgő lány egyre közelebb kerül hozzá. Óvatosan pillantott oldalra, ám a következő pillanatban undorodva kapta el tekintetét, mikor meglátta, hogy egy fiatal fiú éppen a lány fölé mászik. Knox nem bírta tovább, feltápászkodott a kanapéról. Ám amint másik oldalára pillantott, észrevette az angyali szépségű Christ, amint békésen szunyókál az egyik kisebb díszpárnával a feje alatt. A fiú tehetetlenül zuhant vissza a helyére.

- Uram, segíts! - nyöszörögte hátra vetett fejjel, majd ismét Chris felé pillantott. Nagyon nyelve fordult meg, ahol Chet éppen nekik háttal ülve iszogatott a barátaival. Knox tekintete hamar visszasiklott a lányra. Percekig csak nézte gyönyörű arcát, a különös fenyektől csillogó bőrét, íves szemöldökét, telt ajkait.

Dead Poets SocietyWhere stories live. Discover now