-11

8.6K 533 188
                                    

Lyubite tekh, Kto dotronulsya ne do vas. A do vashikh chuvstv.

Uzaktan gelen silah sesiyle kız sıçrayarak uyandı ve hızla eşyaları toplayan adamın yanında aldı soluğu.

"Neler oluyor?"

Dimitri çantanın fermuarını sertçe çekerek durdu ve derin bir nefes alarak "Agah geldi." diyerek çantaya tekrar uzanıp sırtına aldı ve kızın açık ağzına bakarak "Hadi! çıkmalıyız. " dediğinde kız uyku mahmurluğuyla gözlerini kırpıştırarak " Silah sesi duydum. " diye mırıldandı.

Dimitri göz devirdi.
"En son baktığım da kulaklarım halen duyuyordu." Kız ona yüzünü buruşturunca "Bir saat önce bir araç gördüm. Agah değil de bir başkası olsaydı, tutup vurmaya kalkmazlardı."diye açıkladı.

Kızın uyku mahmurluğuna karışmış şaşkınlığını görmezden gelerek, elini uzattı ve dalgın bir şekilde elini avucuna bırakan kızla kule benzeri kulübenin merdivenlerine yöneldi.

Hızla aşağı indiklerinde suratına yediği soğuk rüzgarla ayılan kız, adamın tedirgin bir ifadeyle etrafı süzüşünü izledi ve onun tedirginliği kendisine korku olarak sırtına bindi. Çünkü adamı tedirgin eden her neyse hep kızı dehşete düşüren bir şey oluyordu.

Yavaşça Dimitri'nin arkasına geçtiğinde Dimitri boşta kalan elini kemerine uzatıp büyük bıçağı çıkartarak bekledi.

Korunun doğu kanadından tekrar bir silah sesi geldi ve bir kaç el ateş daha onu takip etti.

"Gitmeliyiz!" diyerek ilerleyen adamla kız korkuyla onu takip etti.

"Neden göz göre göre kötü adamlara gidiyoruz ki?"

Dimitri onu duymazdan gelerek karanlıkta yönünü kaybetmemeye odaklanmaya çalıştı ama kız her zaman ki gibi susması gereken yerde çenesi açıldı.

"Zaten gidelim de ölüp ölmemiz umurunda değil."
Ayağı taşa takıldı ama Dimitri'nin büyük eli düşmesine engel oldu.

Gözlerini hayvan patikasından ayırmadan "Ne diyorsun ağzının içinde mıyır mıyır?"

Kız "Mıyır mıyır?" diye sorunca göz devirdi.

"Laf vereceğine önüne bak"

Kız onu taklit ederek göz devirirken büyük taşa takıldı ve sertçe Dimitri'nin omuzuna çarptı.

Acıyla homurdanarak kendi omuzunu ovarken adamın gerçekten önüne bak dediğini düşünmediği için iyice gıcık olmuştu.

Dimitri patika yoluna paralel ilerlerken, seslerin yaklaşma hızının insan üstü olduğuna kanaat getirince Agah'ın arabasını bir araçla takip ettiği olasılığında karar verdi ve dün gece gördüğü sisin bugün çökmemiş olduğunu da fark ederek iyice kafası karıştı.

Bu toprakları yazda dahil her gece sis dolduruyordu. Bu çok garipti. Sisin onları saklaması gerekiyordu. Huzursuz olması etrafa daha dikkatli bakmasını sağladı ve ormanın gece hayvanlarından yoksun sessizliğini fark etti.

"Söylesene, ölecek olsan bile benden kurtulmaya hangi noktada karar verdin?"

Bir dal kırılma sesi duydu ve dikkatini vermediği kıza hitaben "Şişşt! " diye susmasını söylese de kız duymaya çalıştığı sesi, kendi sesiyle kapattı.

"Bunu hep sormak istedim ama madem öleceğiz artık rahatça sorabilirim dedim" Kız yarı dalgacı, yarı umursamaz bir tavırla omuz silkerek yere bakınca adamın durduğunu fark ederek, o da durdu ve onun tavrı boğazına oturdu.

Yabani (Rulet'in Çocukları)~ Tamamlandı!Where stories live. Discover now