22/Part-3

6.8K 403 277
                                    

Nasılsınız Nanolar?

Bölüm uzun (***) işareti var zaman ve bölüm atlayışlarında kısa aralıklarla okumak isterseniz dörde beşe böleceğiniz kadar.

Kısa yazamıyorum işte. Denedim, gerçekten denedim ama olmadı. İnşallah bölüm açılır 😂

Ve son olarak bölümde +18 yerler var. Kitap zaten yetişkin içerikte ama baştan uyarayım sonra ıyyk öğğk demeyin fıstıklar.

Keyifli vakitler

Kalbine biri buz üfledi çıtırdayarak dondu kaldı. Ardından içinde ki kan sıcaklığıyla eriyip içine kattı ve daha büyük bir şevkle çarptı. Üç erkek ona ilgi göstermişti. Biri esaretten alıp yine esir yapmayı, diğeri onun değer verdiği bir şeyi görmezden gelerek yenisini alalım demeyi seçmişti. Ama o..

O çok güzel seviyordu. İncitmeden, vahşi bir yanı olan ama kalbini pamuklara sararak... Ve hiç biri onun saçının teli olamazdı.

Kuzey "Buluruz" dediğinde Devushka'nın hipnotize adımları adamın yanında son bulmuştu. Ona sokularak yanına iliştiğinde Dimitri onu kucağında istedi.

Varlığı çok tehlikeliydi.
Devushka bağımlılıktı. Ancak Dimitri tehlikeyi çok severdi. Bu bağımlılığa kollarını açalı çok olmuştu.

"Alex'e gelirsek.. İyi olacak." diye devam eden Kuzey ile eşi güldü.

"Uyanıp üç Aylık fizik tedaviyi duyunca bunun aksini dileyebilir."

İkisinin de sözlerinde umut vardı. Söyledikleri kadar iyi olmadığını anlamıştı. Dimitri borç defterine bir isim daha ekledi. Alex...

"Neredeyiz?"

"Rize girişi"

Dimitri neredeyse boğulacaktı. O kadar süre baygın kalmış olamazdı! "Tamam tamam, Sakarya'dayız sakin ol."

Dimitri göz devirerek yanağında üzeri kapandığı için batan cam yaralarını ovdu.

Beraber gülüp muhabbet ederek yemek yediler. Kuzey'in Ilgaz'a bulaşması Ferit'e Dimitri'yle birlik olup odun kırma işine postalamaları ve bir aynanın karşısında yüzünde ki kabukları kaldırıp camları çıkartmasıyla saatler geçti.

Dimitri kızın elinden tutarak odaya geçtiler ve ikisi de deliksiz uyudu.

* **

Gün selam verir gibi yanağını okşadı. Zarif bir rüzgar ve bahar güneşi yanağından makas alarak gelip geçtiğinde gözlerini kısarak doğruldu.

Yatağın yanı boştu. Gülümsemesine engel olamadı. Bir kaç gün uyanmaz denilen adam iyileşmişti işte. Devushka iç çekti. Onun güçlü olduğunu ilk gördüğü an anlamıştı.

Tembel tembel ayaklarını yataktan aşağı uzatıp soğuk zemine bıraktı ve bir kuş yuvasını andıran kabarmış saçlarını karıştırdı. Odadan çıkıp salona girdiğinde kenarları oymadan eski kadife koltuğa geçti ve sert bir tak sesiyle oturduğu yerden sıçrayarak arkasını döndü. Koltuğun arkasında ki güpür perdeyi kaldırıp camdan dışarı baktığında sırıtmasına engel olamadı.

Dimitri antrenman yapıyordu.
A

ltında toprakla kirlenmiş kotu dışında çıplaktı. Devushka dilini damağında gezdirdi. Çıplak ayakları toprağın içinde yaptığı dövüş hareketleri kalbinden kasıklarına inen bir sıcaklık vermişti.

Yabani (Rulet'in Çocukları)~ Tamamlandı!Where stories live. Discover now