17/ Part (1)

6.7K 485 137
                                    

Bölümü üç Part halinde yayımlayacağım. Haftalık bölümü sizleri kıramadığım için erken paylaşıyorum. Dört beş gün boyunca bölüm sormak yok anlaştık mı? 😊

Hikayenin gidişatını merak edenler;
Olaylar yeni başladı. Sizi şaşırtacak gelişmeler olacak ama bu aralarında ki duygusal bağı inkar etmekle ilgili değil.

Kanın şarkısı ve Gelin'e bölüm atacağım ve sağlık sorunlarım yüzünden bölüm akışını yavaşlatsam bile yetişemiyorum.

Bir de yorum ve düşüncelerinizi okumak istiyorum. Kitap hakkı da genel düşüncelerinizi yazar mısınız?

Keyifli vakitler...

*


Dimitri arkasını dönerek soğuk fayansa sırtını dayadı ve tepesinden akan soğuk suyun giderde girdap oluşunu izledi. Bedeni halen uyanık ve zihni saldırgandı. İşler tehlikeli bir hal almıştı. Hormonel olarak durduğu için kendine kızgın, dokunduğu için karakteri hoşnutsuzdu.

Hepsi bir yana başında gezinen belaya bir son vermeye odaklanması gerekirken tek düşüncesi o olması kendini izlediği girdaba kapılmış gibi hissettiriyordu. Hayatı mantık çerçevesinde bir adamdı. Duygu ve çeşitli duyulara arkasını dönmüş, zihniyle hareket eden.. Bu yüzden iç çatışması inatla devam ediyordu. Kendi düşüncesine göre bedenin belli tepkimeleri ve işlevi vardı.

Bedenine söz geçirmeyi akıl edemeyen gezgin salaklar gibi dolanması kendini medeniyetle tanışmamış bir dağ adamı gibi hissettiriyordu. Prensipsiz ve henüz kendi bedenine söz geçirmeyen ergen biri olamazdı. Düşüncelerine karşıt olarak kasıklarına inci bir sızı akın etti.

Tatmin olmamış bedeninin ardında bıraktığı acıyla yüzünü buruşturarak suyu iyice soğuğa aldı ama bilimle hareket eden zihnine karşı halen ereksiyonu devam etti.

Kaşlarını çatarak penisinin üzerinde belirmiş damara öfkeyle baktı. Her şeyin bir açıklaması vardı. Evet, sadece biraz daha beklemesi gerekiyordu. Soğuk onu yatıştıracak ve tekrar aklıyla düşünebilecekti.

Alnından akan bir damla su dudaklarından sızdı ve emerek gözlerini kapattı.

"Bu sadece bedensel bir tepki.."

Kapalı göz kapaklarında can bulan hayalle kendinden tiksindi. Geri döndüğü ve kızı kendine çekerek duşun altına çektiği ve soğuk fayansa sırtını yaslayarak bacağını kaldırıp içine girdiği hayali..

Hızla gözlerini açtı derin bir nefes vererek aklını toplamaya çalıştı.

"Hayatta her şeyin bir açıklaması vardır. Arzu, tutku ve sempati sadece çiftleşme isteğinden ve buna boyun eğmemek bizi hayvandan ayıran tek şey"

Kendi kendine fısıldamaya devam etti ama düşünceleriyle kalbi ayrıydı. Atladığı tek şeyde buydu. Hayat sadece beden ve akıldan ibaret değildi.

***

Uyuyan kıza yaklaştı ve yanına oturarak düşündü. Neden böyleydi? Ona tarşı tepkileri sadece bedensel değildi. Nasıl olmuştu? Birden durdu. Aslında ona karşı hep farklıydı. Onu gördüğü andan beri.. Doğru bildiği onu öldürmekti. Bunun yerine onu yanına almış beslemiş ve eğitmişti. Gülümsediğini görmek, ürkek gözleriyle dünyayı keşfetmesini izlemek ona göğsüne saplanan bir haz veriyordu. Hareketlerini, uyumasını, saçlarıyla baş edemeyişini.. Durdu.

Her şeyine tutkundu. Hızla ayağa kalktı. Buna nasıl izin vermişti? "Yapma"

Korku dolu fısıltılı bir haykırış.. Kıza baktı. Kabus görüyordu. Onu kollarına almak ve her şeyin düzeleceğini söylemek istiyordu. Yumruğunu sıkarak kendine bir şekilde engel oldu.

Yabani (Rulet'in Çocukları)~ Tamamlandı!Where stories live. Discover now