-15/Part 1

6.7K 460 73
                                    

Sabaha kadar uyumamasının tek nedeni suikastçilerdi. Evet.. Kesinlikle Devushka değil..Ama ne yazık ki kendini kandıramayışı yeni değildi. Aydınlanmaya başlayan odaya nefesini bırakarak doğruldu ve yatağın altına eğilip siyah büyük bavulu çekip çıkarttı.

Çekmeceye ilerleyerek silahları doldurdu ve çekmecenin gerisinde ki baretta silahı alarak yatağın üzerine bıraktı. Alt çekmeceden siyah kotunu çekip alarak üzerine geçirdi ve yatağa tekrar uzanıp silahı bel boşluğuna taktı. En sona bıraktığı Çin hançerlerinin derisinden iterek yuvarlandı ve ruloyu  çantaya atarak eğilip siyah asker botlarını ayağına geçirirken kızın hareket etti ve  beyaz yorganın dışına çıkmış çıplak bacağı kendini korkutan iştahını hareketlendirdi.

Hışımla diğer teki de ayağına geçirerek camın önüne gitti ve  ellerini pervaz yaslayıp nefeslendi. Lanet olsun. Zaten hiçbir şey anlamamıştı. Tadını alamamış, kokusunu içine çekememiş, teninde hüküm sürememişti. Hepsi için büyük bir istek duyuyordu. Ama bunu istemiyordu da.

Bu nasıl olmuştu?

Nasıl olmuştu da onun gibi birini bu ihtirasın pençesine düşmüştü?

Gözüne dik gelen ışığa gözünü kısarak omuzlarını düşürdü. Çok geç.. Çoktan bağımlı olmuştu. Onu arzulamayı arzuluyordu. Bunu biri dese kahkahalarla gülerdi.

Zihninden bir an kızın da onu arzuladığı u geçirdi. Bu nasıl olmuştu? O her daim soğuk ve korkutucu dururdu. Hatta biri onu gördüğünde altına işediği olmuştu. O halde Devushka? Ondan etkilenmeseydi zevk almazdı değil mi? Gözlerini devirdi. Bu işin beğenmekle alakası olmadığını biliyordu.

Kızı kullanmıştı nokta.

Beyninin arkasına ittiği o sinir bozucu düşünce yavaşça fısıldadı. Tüm gece ağrı çeken Dimitri olmuştu, kız değil. Eğer durum farklı olsaydı, yani kız bir şeyler bilseydi... Bunu düşünmeyi reddetti ve gözleriyle elektrik direğinden  havalanan kargayı takip etti. Daha fazla kızı  düşünmemesi gerekiyordu. Ona ne oluyordu?  Kızı bırkamalıydı. Bunu yapmaması bir yana bir de sürekli onu düşünüyordu. Hatta dün sırf bu yüzden ölebilirlerdi.  Üç beş acemi yüzünden resmen kaçmıştı. Onların varlığını hissetmemişti bile...

Kavganın sivi gagası açıldı ve yüz buruşturmasına sebebiyet veren gaklamasıyla sirkelenerek geri çekildi ve kendine söz verdi. Daha fazla zayıflık yok.

Bir daha asla o şekilde aciz düşmeyecekti. Görünmeyen duvarları hızla üst üste ören Dimitri sert bir çehreyle kızı dürttü.

Bacağının arasına sıkıştırdığı yorganı iyice kendine çeken kız homurdanmakla yetindi.

"Kalk hadi, gidiyoruz."

Soğuk ses kızın kulaklarından süzülüp zihnini uyandırdı. Şaşkınlıkla doğrularak etrafa baktığında adam ona memnun olmuş gibi bir bakış atarak, yatağın ucunda asılı duran hazağına uzanıp başından geçirdi. Hareketleri tehtit variydi. Kız korktu.

" Bir sorun mu var?" dediğinde adam çantasına uzanırken duraksadı ama hızla toparlayarak çantayı alıp sertçe yatağın üzerine atarak içine kıza ait bir kaç kıyafet koydu.

Cevapsızlığı hiç hoşuna gitmemişti. Solgun ve soğuk yüzü de.. İç çekerek yorganın içinden çıktı ve yatağın kenarında durarak kollarını havaya kaldırıp gerindi.

"Güzel meme uçlarını güneşlendirmeyi bırak ve giyin."

Kız göz devirerek kalktı. "Huysuzsun" diye durum değerlendirmesi yaparken suratına atılan kıyafetleri son anda fark edip yakaladı. "Ve kaba" ağzının içinde homurdanan adam, hiç kale almadan etrafta ne bulursa düzenli bir şekilde çantasına yerleştiriyordu. İç çekerek boş veren kız üzerini giyindi ama ayakkabısının tekini bulamadı. Omuz silkerek yerde yan yatan teke uzanıp siyah çorabının üzerine geçirdi ve bağcığını kendi çapında bağlayarak yataktan kalktı. Sağa sola bakınsa da bulamayınca eğilip, yatağın altına baktı ve aynı anda poposunda bir şaplak patladı. Hafif acıyan poposunu tutarak kaşları çatılı doğrulan kızın kucağına ayakkabısını atıp "Acele et Devushka" dediğinde kız vazgeçti.

Yabani (Rulet'in Çocukları)~ Tamamlandı!Where stories live. Discover now