Kapitola 75

576 41 0
                                    

NamJoon

"No konečně. Zahraješ si s námi?" zeptal se JiMin a už mi podával svůj ovladač. "Jasně, co hrajete?" Zeptal jsem se a přišel blíž, abych viděl na televizi, v čemž mi doteď bránil roh. "Příhodné," uchechtl jsem se, když jsem viděl, jak se JungKook zrovna snaží ujet policejnímu autu, zatímco JiMin, už skončil vybouraný. "Tak to dej sem," vzal jsem si ovladač a Kook přenastavil nastavení z dvou zločinců na zločince a policajta. "Tak se ukaž, poldo." Popíchl mě a já padl k němu na pohovku, abychom mohli hrát.

Večer

SeokJin

Vešli jsme do domu. Místo třech hodin jsme byli nakonec pryč skoro celý den. Nějak nám to nevyšlo. Vešel jsem do obýváku a čekal, že se na mě vrhnou minimálně ty dva, strachy podělaný o své kluky, ale pohled, který se mi naskytl mě překvapil. JiMin s NamJoonem seděli na pohovce a zuřivě manipulovali s joystiky, zatímco Kook seděl před nimi na zemi a častoval NamJoona ne moc slušnými výrazy, zatímco JiMina povzbuzoval. Všichni se zřejmě až moc dobře bavili. "Ehm... Jsme doma," prohlásil jsem, ale stejně mi to bylo houby platné, ti tři mě vůbec nevnímali. Odešel jsem tedy nahoru, abych se mohl vysprchovat.

NamJoon

Narozdíl od Kooka, který podle svých schopností sedí u her dost často, JiMin byl celkem snadný soupeř. "Sakra!" Odhodil joystick vedle sebe na pohovku a frustrovaně si prohrábl vlasy. Za námi se ozvalo uchechtnutí a tak jsme se oba otočili. Vůbec jsme si nevšimli, že se vrátili. "Hyung!" Vykřikl nadšeně JiMin a div se nezabil o opěradlo gauče, jak se přes něho sápal, aby se mohl vrhnout HoSeokovi okolo krku. "Už jste se probrali?" Vyšel z kuchyně Tae a přitáhl si do náruče Kooka. YoonGi seděl v klidu na křesle a čekal, až si ho jeho přítel bude taky všímat. Ale Jin.. "Kde je Jin?" zeptal jsem se. Všichni co byli pryč, vypadali celkem vážně a byli špinavý od hlavy až k patě. Na Taem jsem viděl dokonce krev... Je... Je v pořádku? "Jin je nahoře." Řekl YoonGi, když si k němu sedal na klín JiMin a já se tedy vydal nahoru. Odlehlo mi, když jsem uslyšel sprchu. Vešel jsem bez váhání do koupelny a pousmál se na obrys ve sprše. Sice už jsem se sprchoval, ale neváhal jsem ani vteřinu, svlékl se a přidal se k němu.

Odplata / NamJinWhere stories live. Discover now