Kapitola 94

598 35 0
                                    

NamJoon

Klíče v zámku... Unaveně jsem se otočil na druhý bok... Počkat... Dveře... Jin... Jin! Vyskočil jsem na nohy a šel ke dveřím. "Jsi doma." Konstatoval jsem zjevné. "Ah... Ahoj, Joone. Jsi tady?" Podivil se, zatímco se zouval. "Jo... Doufal jsem, že bych tu s tebou mohl zůstat do zítra." Sundal si bundu a otočil se na mě. "Hm.... Hm..." Kývl a prošel kolem mě. "Tu hru jsem vyhrál." Ujistil jsem ho, i když jsem si byl celkem jist, že mě YoonGi tak trochu nechal, potom, co se tu předtím odehrálo. "Na tom nesejde." Zavrtěl hlavou a šel po schodech nahoru. "Nemyslel jsem to zas tak vážně." Znejistil jsem. "Víš... jestli nechceš, abych tu byl, půjdu domů." Ujistil jsem ho, zatímco jsem za ním vycházel schody. Jin si povzdechl a otočil se na mě. "Ne... Ne to je v pohodě. Promiň." Přešel ke mně a přitiskl rty na mé. "Chci abys tu byl. Jenom si skočím do koupelny." Odtáhl se a já si až teď všiml krvavé skvrny na bundě, kterou nesl sebou. Jin se zavřel v koupelně a já si povzdechl. Byl to tak laskavý a kamarádský člověk, že jsem občas málem zapomínal, co jeho a jeho partu vlastně živí. Povzdechl jsem si a radši zamířil do jeho ložnice. Bylo už celkem pozdě. Vlezl jsem mu do skříně, abych si půjčil jeho tepláky a převlíkl se do nich. Zalezl jsem do postele. Jak to všechno sakra bude dál?

"V pohodě?" Vytrhl mě ze zamyšlení Jin a já se usmál. "Jasně." Ujistil jsem ho a sledoval jak se převléká. Měl dokonalé tělo. S jeho dokonalou tváří by to mělo být něco nezákonného. "Co koukáš?" Pobaveně si přes hlavu přetáhl triko a šel k posteli. "Máš toho na sobě zbytečně moc." Zhodnotil jsem nespokojeně jeho tepláky s trikem. "Dneska už stejně nic nebude. Jsem unavený." Lehl si vedle mě na postel a opřel se o pelest. "O to nejde." Ujistil jsem ho a přisunul se k němu. "Ale stejně." Byl jsem stále nespokojený. Přitáhl jsem si ho k sobě do náruče. "Radši bych tě cítil na kůži." Zamumlal jsem nespokojeně, ale i tak jsem se s ním svezl níže a přehodil jsem přes nás peřinu. "Jasně... A pak bys na mě něco zkoušel. Známe." Otočil se mi v náručí na bok, zády ke mně. "Dobrou." Přitiskl jsem si ho na svojí hruď a políbil ho do vlasů. "Nemruč." Kousl jsem ho do ucha a pak ho na něho políbil. "Dobrou." Popřál jsem mu pak taky. Netrvalo mu dlouho než usnul. Sledoval jsem jeho tvář. Díky spánku předtím, než přišel domů, jsem nebyl zase tak moc unavený, ale nakonec jsem usnul taky.

YoonSeokMin

YoonGi

"Bude v pořádku?" Natáhl jsem se a pocuchal mu vlasy. "Jasně, že bude, JiMinie." Políbil jsem ho na tvář a přitáhl si za ruku Seoka, aby šel vedle nás. "Jina jen tak něco neskolí. A NamJoon bude v pořádku." Ujistil jsem ho. "Jasně, že jo. Moc dobře, přece ví, co je Jin zač. Moc se strachuješ." Přešel HoSeok na druhou stranu vedle JiMina a objal ho kolem ramen. "A my půjdeme domů." Zamával rukou s klíči. "Jo!" Usmál se JiMin a rozešel se k nám domů. Koukal jsem za nimi, jak se smějí. Miloval jsem pohled na ty dva, když byli takhle šťastní. "Jdeš?" Ohlédl se na mě JiMin a já se usmál. "Jo." Rozešel jsem se za nimi a přijal JiMinovu nabízenou ruku. "Vždycky." Políbil jsem jí.

"Budeme na něco koukat?" Dosvlékl jsem si bundu a kývl jsem. "Můžeme." Souhlasil Seok a JiMin se rozeběhl do obýváku něco vybrat. "Připravím k tomu něco na zub. A pití." Políbil mě HoSeok na čelo. "Chceš pomoct?" Zavrtěl hlavou a zlehka se usmál. "Chci, aby sis šel sednout. Skrýváš to, ale sotva stojíš na nohou. Dnešek byl náročný a u těch her si si zrovna moc neodpočinul." Povzdechl jsem si a sledoval jak jde do kuchyně. Ať jsem dělal co dělal, vždycky mě tenhle kluk prokoukl. No, asi se to už nikdy nezmění. Svalil jsem se v obýváku na pohovku a sledoval JiMina jak se prohrabává DVD. "Co kdybys tam pustil nějaké anime?" Zívl jsem si. Hrozně ho miloval, ale málo kdy jsme na něho koukali spolu. JiMin věděl, že nás to s HoSeokem nikdy moc nezaujalo a tak ho před námi nevytahoval. Ale někdy to bylo fajn. Člověk trochu vypl. "Vážně?" zeptal se a já kývl. Nadšeně se zase hrabal v krabici, než tam pustil jedno ze svých oblíbených. "Tak pojď." Poklepal jsem na pohovku a když si sedl, složil jsem si mu hlavu do klína.

HoSeok

Dal jsem dělat popcorn a zatím jsem nalil pití a připravil do misky i nějaké sušenky. Měl jsem ještě čas, přece jen popcorn chvilku trval a tak jsem se vydal do dveří kuchyně, abych viděl ty dva. Na televizi bylo stopnuté jedno z těch spousty anime, co měl JiMin doma. Přesunul jsem pohled na pohovku a usmál se. YoonGi mu ležel na klíně a nechal ho, aby mu prohrabával vlasy. Co může být lepší pohled, než vaše dvě lásky, jak spolu odpočívají? Zvlášť, když se k nim můžete kdykoliv přidat? Došel jsem vyndat popcorn a pak se se vším rozešel do obýváku. Položil jsem to na stůl a přijal místo na pohovce, kde předtím byli YoonGiho nohy. Ty se ovšem hned objevili na mém klíně a já se musel usmál. Začal jsem ho hladit po lýtku a zapnul ovladačem anime.

"YoonGi spí." JiMin lehce prohrábl vlasy spícímu mladíkovi, přičemž pohled směroval na mě. "Ah... Není divu. Odnesu ho do postele." Nadzvedl jsem lehce jeho nohy a vstal. "To bude asi nejlepší." Zamumlal JiMin a ustaraně ho pohladil po tváři. "Nedělej si starosti." Líbl jsem mu pusu na čelo. "Je v pořádku. Jako vždy. No vždyť ho znáš." Podebral jsem spící tělo rukama a opatrně aby se nevzbudil jsem ho zvedl do náruče. "Za chvilku jsem zpět." Otočil jsem se na JiMina. "Ne, půjdu už taky spát." Vypl televizi a vydal se za mnou po schodech. Usmál jsem se. "Dobře." Položil jsem YoonGiho v ložnici na postel a sklonil se, abych ho políbil. "Půjdu ještě do sprchy." Oznámil jsem JiMinovi a zmizel v koupelně.

TaeKook

JungKook

S povzdechem jsem došel k TaeHyungovi, který se hned po příchodu svalil na gauč. "No tak, Tae..." Nahl jsem se nad něho, aby mi věnoval pozornost. "Taky si to myslíš, že jo." Zamračil jsem se. Proč ho to najednou tak štve? "Co si myslím?" Sedl jsem si na kraj pohovky za jeho záda a pohladil ho ve vlasech. "Že jsem divnej... Jak z jinýho světa..." Mumlal a já se láskyplně usmál. "To co ti řekl, YoonGi? Opravdu si lámeš hlavu nad něčím co ti řekne on?" Vrtěl jsem nad ním hlavou. "Stejně si to myslí všichni... A ty taky." Obvinil mě a já si povzdechl. "Lhát ti nebudu." Vstal jsem. "Jasně, že si myslím, že jsi mimozemšťan. Svým chováním k tomu vybízíš." Tae sebou naštvaně trhl a chtěl něco říct. Určitě mi to vyčíst. Naklonil jsem se přes něho tak, abych mu viděl do očí a on zavřel pusu a mlčel. "Ale jsi můj mimozemšťan. Tak co na tom záleží?" Políbil jsem ho na nos. "Buď klidně z Jupitera, z Marsu... Je mi to jedno. Dokud jsi to ty a jsi se mnou. Hlavně se neměň." Políbil jsem ho na čelo. "Tobě to nevadí?" Zeptal se váhavě a já se usmál. "Byl bych s tebou, kdy jo? Miluju to na tobě." Ujistil jsem ho, odtáhl se a pocuchal mu vlasy. "Tak pojď do sprchy a spát, ty můj Marťane." Odešel jsem nahoru do koupelny. Svlékl jsem se a konečně na sebe pustil horkou vodu. Cítil jsem jak ze mě mizí napětí celého dne a já se uvolňuji. "Aby ses tam neuvařil." Otočil jsem se a usmál se na Taeho opřeného o futra. "Zase jí máš příliš teplou." Zavrtěl nade mnou hlavou. "Tak to bys to měl rychle změnit." Usmál jsem se na něho vybízivě a sledoval jak se začínal svlékat. "Hm... Vydrž takhle chvilku..." Zamumlal jsem, když tam tak stál, jak se narodil. "To určitě." Zavrtěl nade mnou hlavou a natáhl ruku, aby nastavil studenější, než se ke mně přidal. "Zase jsi celý rudý." Povzdechl si a políbil mě na rameno. "Jednou tady omdlíš." Přejížděl mi polibky dolů po ruce. "Od toho mám přece tebe." Opřel jsem se dozadu o jeho tělo a usmál se. "To je pravda." Natočil jsem hlavu a políbil ho. "Jenže ty omdlíš i tak." Zamračil se a více mě podepřel, když jsem se o něho najednou opřel celou vahou. "To ne... Jen jsem se nějak moc uvolnil." Usmál jsem se a otočil se na něho. "Takže... Umyješ si mě? Jsem nějaký unavený." Tae mě opřel o zeď a s povzdechem se na mě podíval. "Někdy jste si opravdu podobný víš." Zavrtěl nade mnou hlavou. "To sotva." Zavrtěl jsem hlavou. Možná jsem občas líný a unavený, ale kdo ne? Mám YoonGiho rád, ale podobný si teda rozhodně nejsme. To spíše naopak. Užíval jsem si Taeho ruce na mém těle a spokojeně vydechl. "Příjemné..." Zamumlal jsem. "To vidím." Zajel mi rukou mezi nohy, na můj už vzrušený penis. Skousl jsem si ret. "Tak pojď." Vzal si mě do náruče a nesl si mě do ložnice, nezájem, že bude všechno mokrý.

Odplata / NamJinKde žijí příběhy. Začni objevovat