p r o l o g u e

1K 57 5
                                    

„Máš oheň?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Máš oheň?"

Hlas, ktorý sa ozval spoza jeho chrbta ho natoľko vyľakal, že sa jeho mobil v priebehu sekundy ocitol na zemi. Chlapec, ktorý spôsobil jeho pád, sa poň ihneď zohol a po jedinom pohľade na obrazovku sa na jeho perách objavil jemný úsmev. 

„Neboj sa, nejdem ťa zabiť ani nič podobné. Potrebujem len zapaľovač." Po niekoľkých sekundách mu mobil vrátil do rúk. „Vypočuj si Sweather Weather. Tá je moja obľúbená."

Phoenix Bennet v živote nedržal medzi prstami cigaretu. No i napriek tomu mal v prednom vrecku školskej tašky zbierku zapaľovačov. Vytiahol čierny s bielou lebkou a podal ju chlapcovi, ktorý netrpezlivo postával vedľa neho. Ihneď, ako sa mu do rúk dostal zapaľovač, z vrecka na jeho koženej bunde vytiahol cigaretu a vložil si ju medzi pery.

Oheň osvetlil jeho tvár, v ktorej Phoenix ihneď spoznal Rivera Tuckera. Oheň zhasol a Phoenix opäť ostal v prítmí. Ako rýchlo sa River vedľa neho objavil, tak rýchlo aj zmizol.

To bol River Tucker. Vkročí do vášho života, zapáli oheň, ktorý však vydrží iba niekoľko sekúnd a v tom momente odíde. Nechá vás v čierno-čiernej tme. 

𝐂𝐀𝐋𝐋 𝐌𝐄 𝐌𝐀𝐘𝐁𝐄 /SKWhere stories live. Discover now