c h a p t e r t h i r t e e n

346 37 8
                                    

„Tak, ako ide to vaše nie sme kamaráti priateľstvo?" 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Tak, ako ide to vaše nie sme kamaráti priateľstvo?" 

Simon pokojne sedel na plastovej sedačke rad pod Phoenixom a s krabičkou plnou jedla sledoval futbalový tréning, rovnako ako jeho najlepší kamarát, ktorý však jeho otázku vôbec nevnímal. Pohľad mal zapichnutý do dresu s číslom 12, ktorého majiteľa už niekoľko týždňov nevidel bližšie, ako z hľadiska. 

„Haló, Zem volá Phoenixa!"

„Rozprával si sa s Oliverom?"

„Od toho incidentu sa už spolu nerozprávame, nie. Prečo, Bennet?"

Phoenix pokrútil hlavou a z krabičky svojho najlepšieho kamaráta opäť ukradol nakrájanú mrkvu, no po mysli mu neustále behali myšlienky týkajúce sa Olivera, no i Rivera. 

„No tak, ako ide to vaše priateľstvo s Riverom?"

„Vlastne za mnou každý deň chodí do práce a no... Rozprávame sa? Neviem, River rozhodne nie je dokonalý kandidát na dlhé rozhovory pod holým nebom."

„Bennet, istotne vieš, že Tucker má priateľku... Však?"

„Preboha! To, že za mnou každý deň chodí do práce a ostáva až do záverečnej neznamená, že sa teraz vezmeme a budeme mať dvadsať mačiek. Sme predsa realisti, Si."

No nech sa Phoenix akokoľvek snažil presadiť svoju verziu príbehu, všetko nasvedčovalo tomu, že minimálne jeden celé toto priateľstvo vníma ako niečo viacej. Na prvý pohľad je to však nemožné zistiť. 

„Ako myslíš, Bennet, ako myslíš."


𝐂𝐀𝐋𝐋 𝐌𝐄 𝐌𝐀𝐘𝐁𝐄 /SKWhere stories live. Discover now