c h a p t e r s e v e n

370 41 9
                                    

„Mám taký pocit, že moja mama nepozná iné jedlo, ako sendviče

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Mám taký pocit, že moja mama nepozná iné jedlo, ako sendviče."

Simon len pokrútil hlavou a pokračoval v jedení svojej kuracej bagety. Phoenix si otrávene odhryzol zo šunkového sendviču, ktorý však o niekoľko minút už ležal na dne tašky. Plastové stoličky im tlačili chrbty, no nepoznali lepšie miesto, kde si aspoň na pätnásť minút oddýchnuť od všetkých ľudí tam v škole. 

„Hej, ty!"

Obidvaja ako na povel zdvihli hlavy a pohľady im ihneď padli na tmavú postavu stojacu úplne dole. Phoenix sa nenápadne pozrel na Simona, ktorý vyzeral ako keby mal čo chvíľa dostať infarkt. 

„Veď vieš kto stojí tam dole a pravdepodobne ťa volá."

Riverov otrávený výraz donútil Phoenixa vstať a zísť k nemu dole. River mal na hlave kapucňu, ktorá šikovne zakrývala jeho bújne, čierne vlasy. Za pravým uchom mu ako vždy hovela cigareta, ktorá čakala na to, aby si ju položil medzi pery. 

„Máš oheň?"

Phoenix pohotovo prikývol a z vrecka na nohaviciach vybral jasno žltý zapaľovač, ktorý mu River ihneď vytrhol z rúk. Zapálil si cigaretu za jeho uchom a dym z nej vydýchol nad ich hlavy. 

„Vďaka, máš to u mňa,..."

„Phoenix."

River prikývol a bez slova zmizol. Phoenix sa vrátil na stoličku vedľa jeho najlepšieho kamaráta, ktorý z neho nedokázal spustiť oči. 

„Práve si od teba veď vieš kto požičal zapaľovač," Ďalšie sústo kuracej bagety zmizlo v jeho ústach. „Ja som kamarát s celebritou, Bennet."


𝐂𝐀𝐋𝐋 𝐌𝐄 𝐌𝐀𝐘𝐁𝐄 /SKWhere stories live. Discover now