Câteva cuvinte

4.9K 114 10
                                    

©️ Toate drepturile de autor sunt rezervate.
❗Această carte conține scene violente , cu limbaj licențios interzise minorilor sau celor slabi de inimă.

Vă spun încă de pe acum :
Iertați-mă...sunt un clișeu ambulant. 🙈❤️🤭

Cu fiecare carte publicată, doresc să mă dezvolt și să aduc în fața voastră, a dragilor mei cititori, povești mult mai elaborate cu o acțiune bine definită . Și pentru că v-am obișnuit cu dramele, vă anunț încă de pe acum că și în această carte, acest punct de reper nu lipsește , iar romantismul este și el prezent în fiecare capitol. Am ales ca de această dată să nu mai adaug note personale la sfârșit, căci eu personal, recitind poveștile mele, le consider enervante. Notele...nu poveștile (sper😅). Eventual o să existe câteva mici cuvinte legate de ceea ce este scris.


Semnele de punctuație, spațiile și absolut tot ce ține de acest domeniu, eu le editez într-un fel, iar după ceva timp se modifică. Problema e de la wattpad, deci nu am cum să o rezolv.

Legat de personaje vă pot spune că de această dată am ales să fac o distribuție. Deși nu am fost încântată de ideea de a impune cititorului cum să arate personajele, când am descoperit băiatul pe care îl vedeți în distribuție, am decis să fac o excepție.
Încă un lucru : cum ați dori să se numească această mică comunitate a celor care citesc cartea ? Aștept ideile voastre. Vă mulțumesc dacă ați avut răbdarea necesară pentru a citi această parte.

Semnat o scriitoare amatoare.

Lectură plăcută ! 📖 😊❤️

Lectură plăcută ! 📖 😊❤️

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
Risqué  Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora