Capitolul 6 : Confuzie

2.6K 195 23
                                    

Când te lași condus de sentimente, mintea ce cuvânt are de spus ?

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Când te lași condus de sentimente, mintea ce cuvânt are de spus ?

Mă aflu deja de jumătate de oră la petrecere. Sau să fie o oră ?
Creierul meu nu prea mai dă randament după al cincilea shot care a ajuns să-mi ardă gâtul , iar mulțimea este mai mult decât fericită să-mi ovaționeze numele și să mă încurajeze să merg mai departe.

Aaron mă privește stând rezemat de perete , însă pare să-și continue încăpățânarea și să nu anuleze petrecerea.
Ochii lui se plimbă de-a-lungul trupului meu , ceea ce îmi dă și mai mult curaj să mă urc pe măsuță și să-mi dau geaca de blugi jos pe ritmul melodiei. Uit de faptul că în mod normal nu m-aș comporta așa , și mă las pradă impulsului de a-l enerva.

Unul dintre prietenii lui Aaron , pentru că bănuiesc că asta este o dată ce a venit la el , începe să danseze cu mine , punându-și mâinile lasciv pe talia mea. Buzele lui ajung pe gâtul meu , dar senzația dispare imediat , căci sunt luată ridicată de la sol fără voia mea.

- Ți-a ajuns distracția.

Simt cum ochii încep să mi se închidă , în timp ce sunt purtată pe sus , restul nopții rămânând în beznă.

***

Deschid ochii din cauza razelor de soare ce străbat fereastra. Conștientizez că este duminică , lucru care nu mă motivează să-mi ridic fundul din pat.

La o verificare mai atentă a camerei , constat că nu mă aflu în apartamentul meu. Pereții sunt crem, într-o parte a camerei aflându-se un birou, în alta un dressing , iar așternuturile negre. Mă uit buimacă în jur , încercând să-mi dau seama unde mă aflu , iar tocmai când vreau să mă ridic , simt cum un braț musculos se întinde pe abdomenul meu , luându-mi talia în lăcașul brațelor sale.

Închid ochii și mă rog în gând ca persoana lângă care am adormit să nu fie bărbat , deși după brațe pot să jur că norocul nu este de partea mea.
Îmi întorc capul în stânga pentru a da cu privirea de Aaron , care stă pe burtă , foarte aproape de mine și cu părul căzându-i gingaș pe frunte. Profit de situație ca să-i analizez mai bine trăsăturile frumos definite , când deodată un zâmbet îi curbează buzele , semn că s-a trezit.

- Nu-i frumos să te holbezi.

- Nu făceam asta.

- Ba da , îmi spune râzând. Ce bine că trăiești doar cu sora ta în apartament , altfel cine știe la cine te mai holbai.

- Am uitat de Josie. Iresponsabila de mine.

Mă ridic panicată din pat , ca să observ mai apoi cu stupoare că sunt îmbrăcată doar într-un tricou , care bănuiesc că este al lui și-mi ajunge până la jumătatea coapselor.

- Stai calmă. I-am trimis mesaj surorii tale de pe telefonul tău , spunându-i că dormi la una dintre prietenele de la club.

Trag cearșaful de pe el pentru a mă acoperi , negăsindu-mi hainele în întreaga cameră , și descopăr abia acum că el nu are tricou , ci doar o pereche de pantaloni de trening.

Risqué  Où les histoires vivent. Découvrez maintenant