Capitolul 7 : Carlos

2.6K 175 44
                                    

Fetele nu pot avea prieteni băieți

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Fetele nu pot avea prieteni băieți

Ies din cabină buimacă și cu obrajii arzând ca naiba. Îmi aranjez cu o mână breteaua maieului , iar cu cealaltă îmi încalț pantofii.
Aaron a rămas în continuare în cabină , cât eu am fugit ca arsă de acolo. Cum am putut să mă las dominată de hormoni ?!

Îi trimit un mesaj lui Lucas , rugându-l să o aducă în siguranță acasă pe Josie , în timp ce eu mă urc într-un taxi. Îl mint cum că m-am plictisit și n-are rost să stau degeaba.

Ajung la apartament în câteva minute , și mă duc grăbită la etaj , unde intru în apartament. Mă preling de-a lungul ușii , lăsând ca lacrimile să-mi curețe suferința provocată de acel moment.

Flashback cu câteva minute în urmă :

Bretelele îmi cad una câte una , moment în care el profită să-mi ridice maieul , continuând cu săruturi umede pe gât.
Mă întoarce cu fața la el , iar rușinea mea cred că a atins cote maxime , căci creierul meu s-a oprit demult din gândire. Inima îmi pompează cu rapiditate când ajung doar în sutien în fața lui , bluza mea fiind deja aruncată pe jos. Deși m-a mai văzut o dată dezbrăcată , nu se compară cu situația actuală când sunt conștientă.

Coboară cu buzele pe abdomen , începând să muște ușor porțiuni din piele. Scot un geamăt când mâinile lui cotrobăie la nasturele blugilor mei. Deși nu m-a sărutat până acum , pot spune că se pricepe la treaba asta și se vede experiența. Totuși extazul îmi dispare când îl aud rostind :

- Hai să o facem și să uităm apoi. Nu e nevoie să ne implicăm sentimental.

Sângele îmi înghețată în vene , lucru care mă face să mă îndepărtez de el.

- Chiar credeai că eu vreau ceva serios cu tine ? Bădăranule. Îi arunc orgolioasă și rănită aceste cuvinte și ies din cabină.

Cât de inconștientă să renunț la inocența mea în acest fel într-o cabină de schimbat ?! Și mai ales cu acest băiat.

În prezent :

După ce mi-am descărcat sufletul , m-am dus la bucătărie pentru a găti o prăjitură ca să mă revanșez față de Josie că am lăsat-o baltă.
Și că tot vorbeam de lup , ușa de la intrare se trântește cu putere , pe ea intrând sora mea mai ceva ca o vijelie.

- Ce-ai avut în cap să mă lași singură cu Lucas și să-l mai și pui să mă aducă acasă ca pe un copil mic ?

- Vrei să guști ? Încerc să o momesc cu un aer inocent.

Rămâne perplexă și pare că studiază în detaliu ce să facă. Într-un final decide să-mi ia spatula din mână și să mănânce cu ajutorul ei ce a mai rămas de pe castron , înainte de-al spăla.

Risqué  Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum