Capitolul 18 : Orhidee

2K 137 16
                                    

Uneori e necesar să stai departe de un om ca acesta să fie fericit

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Uneori e necesar să stai departe de un om ca acesta să fie fericit

  * Peste patru luni *

    Arunc o ultimă privire în oglindă , înainte de a coborî la mașină. Sunt îmbrăcată într-o bluză albastră ce se asortează cu ochii mei , și în niște pantaloni de piele negri de toată frumusețea pe care mi i-am achiziționat recent. Părul e lăsat bucle lejere pe spate , iar machiajul foarte superficial.

     Îmi iau geanta din cuier și mă încalț cu pantofii , în timp ce strig la Josie că am plecat. Nu-mi mai bat capul să-mi iau geaca , fiind destul de cald afară pentru luna lui martie. Pomii au început să înmugurească și orașul a devenit o adevărată fantezie de culori , care mai de care mai încântătoare. Emană de asemenea și un miros dulceag , ce te scoate din casă și te invită la plimbare.

     Îl observ sprijinit de motocicletă și îmi zâmbește sexy când mă vede.
Se apleacă și-mi cuprinde buzele într-un sărut înfometat , apoi îmi înmânează casca.

— Pregătită ?

— Întotdeauna , Dustin.

* Flashback *

     Inima mi se zbate haotic în piept din cauza durerii pe care o simt când îi văd pe amândoi într-o asemenea postură. Nu pot să îi fac asta copilului. El nu are nicio vină și merită să-i aibă alături pe ambii părinți. Știu ce înseamnă să tânjești după atenția tatălui ,  să-ți dorești ca acesta să te iubească , să te ajute cu temele , să vină la ședințele cu părinții și multe alte chestii. Aceste lucruri o să i se îngrădească bebelușului , dacă eu nu o să ies din viața lui Aaron.

    Mă ridic de la masă , nemaiputând să-mi stăpânesc lacrimile. Tocmai când să plec , el mă prinde din urmă.
Îmi ia mâinile între ale lui , gest pe care am observat că-l execută mecanic de fiecare dată când lucrurile nu merg bine între noi.

— Iubito , știu că a fost prea mult pentru tine. Sunt un idiot , a fost o idee proastă să te aduc aici și să mă apropi de ea să-i pun mâna pe burtă. E de înțeles că te-a deranjat.

— Nu înțelegi...

   Îmi șterg lacrimile de pe bărbie și îl privesc în ochii de care m-am îndrăgostit. Băiatul ăsta mi-a dat lumea peste cap într-un timp atât de scurt , iar acum e rândul meu să i-o dau lui . Privirea sa îndurerată îmi comunică clar că nu știe cum să îi împace pe toți. Prin urmare acest rol îmi revine mie.

— Tu ai făcut ce trebuia. Nu trebuie să-ți pară rău. Ești tatăl copilului. Problema e că eu...eu te iubesc atât de mult încât nu pot sta să privesc cum împărțiți anumite momente intime. Inima mea nu suportă să te vadă lângă acea femeie. De fapt lângă oricare altă femeie. Gata , am spus-o...

Risqué  Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum