Capitolul 33 : Fără tine

1.6K 132 13
                                    

Dacă tu nu mai ești

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Dacă tu nu mai ești...

  * Din perspectiva lui Aaron *

    Nu știu cât o să mai rezist. Durerea îmi mănâncă sufletul și mă lasă în fiecare zi cu mai puțină vlagă.
    Aștept , aștept și aștept să primesc vești bune din partea medicilor , dar asta nu se întâmplă.
Josie a fost distrusă când a aflat , dar treptat s-a acomodat cu ideea . Eu însă , nu cred că o voi face vreodată.

   De când a intrat în comă , o vizitez în fiecare zi , petrecând mai toată ziua cu ea și îi aduc florile preferate.
   Am plâns și am țipat la doctori să o salveze. M-am rugat și am căzut în genunchi în fața lor și a Celui de Sus , rugându-i să nu mi-o ia. E tot ce mi-a mai rămas. Fără ea sunt un nimic , iar dacă ea nu mai e , atunci nici eu nu mai sunt.

   Doctorul care a preluat-o ne-a rugat să nu ne facem așteptări prea mari și să fim pregătiți pentru orice. Doar că el nu a înțeles un lucru. Eu sunt pregătit ca ea să se facă bine. Nu pot să ascult alte variante , nu pot să mă gândesc la alte variante și nu vreau să accept alte variante.

   Dacă e necesar să aștept o viață să iasă din comă , o voi face.
Deși sora ei și ceilalți au insistat , când au adus-o prima oară la spital , să rămână ei cu ea , eu nu am fost de acord. Am vrut să fiu lângă ea în orice secundă , în speranța că s-ar trezi.

   Gunoiul care a împușcat-o , a murit pe loc , din cauza glonțului pe care și l-a tras în cap. Și poate că e mai bine așa. Dacă nu murea , îl omoram eu , chit că se ascundea și în gaură de șarpe.

   De o lună de zile o veghez încontinuu și din păcate starea ei nu s-a îmbunătățit.
Astăzi , stau ca mai mereu pe scaunul de lângă patul ei și îi citesc din cartea ei preferată.

"El are obsesia cu tatuajul ăla și cu faptul că odată ce o fată a fost a lui , nu mai poate fi a altuia , termină aproape râzând , dar eu nu găseam nimic amuzant în asta. Era foarte ciudat și chiar înfricoșător. — Harris e un tip periculos , Kath , și nu pentru că este capabil să omoare pe oricine cu mâinile goale și fără resentimente. O să vină momente când o să te roage anumite lucruri , lucruri care o să ți se pară ciudate , dar să-l asculți. Este deja prea obsedat de tine și tu de el ca să mai puneți punct chestiei ăsteia. "

  Citez eu una dintre părțile ei pe care o adora și cred că deja ajunsese să o știe pe de rost. Îi plăcea să citească oricând prindea timp liber.

— Iubito , oare trebuia să ne facem și noi un tatuaj ca cei doi protagoniști ?

   O privesc cum stă întinsă pe pat și nemișcată. Îmi e atât de dor să-i văd zâmbetul și să o aud cum râde când fac o glumă. Doresc cu ardoare să deschidă ochii ei albaștri-verzui și să ne contrazicem din nimicuri.
Pielea ei e încă catifelată , dar a devenit albă ca varul. Are mâinile reci și i le duc la gură , suflând aer cald peste ele.

Risqué  Donde viven las historias. Descúbrelo ahora