Capitolul 15 : Divulgare

2.2K 151 21
                                    

Unele fete au parte de profesori sexy

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Unele fete au parte de profesori sexy

* Din perspectiva lui Evelyn *

   Nu cred că trebuia să pun întrebarea asta . Ori se simte jignit că eu aș putea să cred că el a săvârșit o crimă , ori vinovăția îl mănâncă pe interior. Îmi așez mâna peste a lui , pentru a-i demonstra că intenția mea nu e de a-l judeca.

— Poți să-mi spui orice. Sunt aici pentru tine.

— Promiți ? Întreabă cu glas scăzut.

— Promit. Îi garantez eu , încercând să-mi susțin promisiunea cu un zâmbet.

   Trage aer în piept și îmi răspunde la curiozitatea ce mă roade încă de când i-am descoperit pistolul.

— Nu am omorât pe nimeni. Dar am fost foarte aproape. Pistolul a avut rolul de a fi în siguranță , doar că au existat momente când tipii respectivi au ajuns în spital din cauza mea. Mă simt vinovat chiar și pentru acest lucru. La cei care aveau copii , mă duceam la familiile lor și le lăsam cadouri la ușă.

— Era modul tău de a-ți spăla păcatele ?

   Confirmă , iar eu îi dau drumul la mână și sorb o gură din frappe-ul meu. E un om bun , doar că s-a lăsat condus de tatăl lui și a făcut greșeli ce l-au costat.
   Ne bem băuturile în liniște , ca după jumătate de oră să plecăm din cafenea.
   
    La primul semafor își întoarce capul spre mine și mă întreabă fără să ezite , de parcă curiozitatea ar fi stat pe buzele lui de când am plecat de acasă.

— Tu și Carlos , v-ați reluat relația ?

— Da , ne-am căsătorit și am făcut și doi copii în ultima lună. Pe fetiță am numit-o Tăntălău , iar pe băiețel ghicește tu...Răspund sarcastic.

Ești tu ? Adică eu.

   Pufnim într-un râs incontrolabil și o ținem tot așa secunde bune , până mă hotărăsc să fiu cât se poate de serioasă și sinceră.

— M-am despărțit de Carlos acum trei săptămâni. Eram ca o epavă , așa că a trebuit să-i spun adevărul , iar el a fost un prieten bun și a înțeles că m-am îndrăgostit de altcineva.

    Îmi dau seama de perla care mi-a scăpat pe gură , când văd că pune frână brusc , câteva mașini din spate claxonându-ne. E prima oară în care eu îi mărturisesc că sunt îndrăgostită. Da , ne-am sărutat și eram împreună, dar n-am îndrăznit să mă pronunț prin cuvinte în ceea ce privește sentimentele mele. Deși el a făcut-o în noaptea de la motel.

   Un zâmbet larg îi apare pe chip , în timp ce eu îi atrag atenția să miște mașina.

— Fă-te că n-ai auzit.

Risqué  Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum