Capitolul 5 : Pătat

2.8K 190 20
                                    

Fetele cuminti nu se răzbună

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Fetele cuminti nu se răzbună

Dacă nu-i poți înfrânge , alătură-te lor.

După o noapte obositoare și după ce ochii mi s-au uscat de atâtea lacrimi , a venit în sfârșit următoarea zi , zi în care eu și Josie începem școala.
M-a evitat în timpul micului dejun , iar pe parcursul drumului spre școală , a ales să păstreze tăcerea. Am lăsat-o să se descurce singură în a-și găsi clasa , urmând ca la ora prânzului să ne vedem la cantină.

Cu capul învălmașit de gânduri și grăbindu-mă să nu întârzii la prima mea oră în acest liceu , intru ca o tornadă în sala de clasă , și simt câteva priviri inspectatoare pe trupul meu , când mă duc spre unul dintre locurile libere. Îmi așez caietele pe bancă și-mi dau telefonul pe silențios în așteptarea profesorului.

- Ce-mi văd ochilor , Karina ? Șatena asta se crede încă din prima zi regina balului.

Atenția îmi este atrasă de către o blondă , mignionă și care arată ca o barbie în miniatură. După felul în care este îmbrăcată și felul în care se comportă , o asociez cu "Blonda de la drept" , o adevărată pițipoancă , care mi s-a adresat încă de prima dată pe un ton batjocoritor.

- Despre ce vorbești ?

- Hellooo....stai pe locul meu.

- Unde scrie ? O fac eu pe inocenta , abordând o atitudine sarcastică ca și a ei.

- O să scrie în curând pe fruntea ta dacă nu te dai la o parte.

Văzând că profesoara de chimie își face apariția în clasă , prefer opțiunea de a-i ceda locul , nedorind să am probleme . Blonda pare mulțumită de isprava ei , însă eu sunt cea care a rămas în picioare. Un baiat cu pielea de culoarea mierii și ochi azurii , îmi trage scaunul pentru a mă așeza lângă el , iar eu îi zambesc în semn de mulțumire.

- Ai grijă cu doamna Paper , nu e de glumit la ora ei. Dacă te prindea în picioare erai terminată .Iar în ceea ce o privește pe aceea înfumurată , Linda , ea se i-a de toți . Nu îi da importanță . Mă sfătuiește în șoaptă noul meu coleg de bancă.

- Mulțumesc și apropo , sunt Evelyn.

- Încântat frumoaso. Mă numesc Lucas. La auzul apelativului pe care mi-l atribuie , obrajii mi se înroșesc , însă acesta pare să-mi observe inhibarea , căci mă lasă să mă concetrez la lecție.

***

De-a-lungul celor trei ore , am făcut cunoștință cu profesorii si ceilalți colegi , școala mi-a fost prezentată de către Lucas , alături de care buna dispoziție nu mi-a lipsit , fiind un tip foarte comic. Acum merg cu el la cantină , în locul în care voi lua prânzul cu sora mea . Noul meu prieten deschide ușa de la sala de mese , iar după sunetul de căzătură care se aude de cealaltă parte , e foarte clar că a lovit pe cineva.

Risqué  Where stories live. Discover now