4; Lacuna Sensin

2.3K 240 209
                                    

Selamlaaar! Biraz kısa bir bölüm olmuş olabilir ama ileri bölümlere olay bırakmak için kısa tutmak zorundaydım. Yazarın bakış açısından bir bölüm oldu bu, okurken iki tarafında duygularını, düşüncelerini göreceksiniz.

Umuyorum ki bu bölümü de diğer bölümler kadar sever ve o güzel yorumlarınızla doldurursunuz. Lütfen okuduktan sonra oy atın ve yorumlar bırakın.
İyi okumalar🤟🏻😘

 İyi okumalar🤟🏻😘

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Bir kahve içmeye ne dersin Kim Seokjin?''

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Bir kahve içmeye ne dersin Kim Seokjin?''

Taehyung, bir anda cesaretle sunduğu teklifle kendine inanamazken Seokjin ise gelen ani teklife şaşırmıştı.

Taehyung, soru sorar gözleriyle karşısındaki Seokjin'e bakarken Seokjin'de ona afallamış bir şekilde bakıyordu. Seokjin hızlıca ifadesini düzeltti ve biraz ciddi bir ses tonuyla sordu.

''Neden?''

Taehyung duyduğu soruyla kaşlarını kırıştırdı. ''Nasıl neden?''

Bir süre göz göze kaldılar ve Taehyung minik bir omuz silkmesiyle birlikte gülümserken cevabını devam ettirdi. ''Özel bir nedeni yok, burada uzun bir zaman kalacağım ve arkadaş edinmeye çalışıyorum.''

Seokjin, elindekileri bıraktı ve kasanın arkasından çıkıp Taehyung'un yanına yürüdü. ''Menajerin var zaten, neden ekstra bir arkadaş istiyorsun?''

''Neden böyle sorular soruyorsun?''

Seokjin hafifçe kıkırdadı. ''Merakımı mazur gör sadece şaşırdım.''
Taehyung başını sallarken derin bir nefes alıp verdi. ''Yani cevabın hayır mı?''

''Evet.'' dedi Seokjin, ''Cevabım evet.''

Taehyung içten içe delicesine sevinirken dışarıya sadece memnuniyetle kıvrılmış dudaklarından çıkan gülümsemeyi sunabiliyordu.

Oysaki nasıl mutluydu, ani bir cesaretle sunduğu teklifin kabul edilmesi iyi bir adımdı ve beraber ne kadar iyi vakit geçirecekleri daha şimdiden belliydi.

Flame Of Love | Taejin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin