16; Derin Arzular

2.1K 186 260
                                    

Selamlaaaar! Başlamadan önce minicik bir şeyler söyleyeceğim. Son iki bölümdür olaylar, gidişat falan kendini tekrar ediyor olabilir ki bu çok olağan bir durum; çünkü koasa girmeden önce aralarındaki sakin ve güzel ilişkiyi elimden geldiğince güzel bir şekilde yansıtmaya çalışıyorum. Umarım okurken sıkılmıyorsunuzdur.

O halde iyi okumalar diliyorum. Lütfen okuduktan sonra oy atın ve yorum bırakın💘🧚🏻

 Lütfen okuduktan sonra oy atın ve yorum bırakın💘🧚🏻

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Seokjin, az önce giden müşterinin ardından yorgun bedenini arka taraftaki koltuğa attığında Taehyung'da onun yanında yerini aldı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Seokjin, az önce giden müşterinin ardından yorgun bedenini arka taraftaki koltuğa attığında Taehyung'da onun yanında yerini aldı. Jimin ve Jungkook ise rafları düzenlemekle uğraşıyordu. Daha doğrusu rafların arasında oynaşmakla!

''Güzel bir yemeği hak ettik.'' dedi Seokjin, açlıktan guruldamaya başlayan midesini okşarken. Taehyung onun bu haline gülmeden edemedi ve elini sevgilisinin elinin üzerine koyup dudaklarını da dudaklarına bastırdı.

''Im, üzgünüm!'' dedi bir ses ve bugün bilmem kaçıncı kez öpüşmeleri yarıda kesildi, ''Yoongi Hyung yemek için seslenip duruyor. Bizi bekliyormuş.''
İkili aynı anda ayaklandı. ''Tamam, gidelim hadi.''

Hep beraber restorana girdiklerinde Hoseok onları güler yüzüyle karşıladı ve oturmaları için en güzel masayı verdi. Cam kenarında, büyük yuvarlak bir masaydı. Dörtlü yerlerine oturdu ve Hoseok onlara mönüyü verdi.

İşini son derece profesyonelce yapıyordu. Dörtlü mönüde neler olduğunu incelerken Yoongi'nin sesini işittiler. ''Hoş geldiniz. Taehyung özellikle sen.'' dedi ve esmer olana bakıp dostane bir gülücük sundu.

Taehyung bu sıcak karşılamadan fazlasıyla memnundu ve yüzünde git gide büyüyen bir kare gülümseme vardı. Dudakları birleşmiyordu, sürekli sırıtmak geliyordu içinden. Yirmi beş yıllık hayatında böylesine mutlu olduğu çok az hatırası vardı.

Seokjin mönüyü masaya bırakıp siparişini söyledi. ''Boeuf bourguginon istiyorum ben.''

Hoseok hızlıca elindeki minik alete siparişi işaretledi ve diğerlerine baktı. Jungkook ve Jimin hâlâ ne yemeleri gerektiğine karar vermemişti. Taehyung ise, sevgilisinin söylediği yemeği istemişti.

Flame Of Love | Taejin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin