8; Kimse Tarafından Keşfedilmemiş Sen

2.2K 214 235
                                    

Merhaba! Arayı çok açmadan yeni bölüm getirdim. Bence harika bir bölüm oldu, yazarken o kadar heyecanlandım ki anlatamam. Uzun zamandır yazmak hiç bu kadar keyif vermemişti. Umarım sizler de okurken aynı keyfi alırsınız.

Lütfen okuduktan sonra oy atın ve yorum bırakın. Yorumlarınıza bayılıyorum. Ve 2K için çok çok teşekkür ederim. Çok güzel büyüyoruz.
İyi okumalar🧡

 İyi okumalar🧡

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kim Taehyung Sinemaya gidelim mi? 🤗

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kim Taehyung
Sinemaya gidelim mi? 🤗

Seokjin mesajı okuduktan sonra ne cevap vermesi gerektiğini bilmeden hızlıca mesaj kutucuğundan çıktı ve Yoongi'yi aradı. Yoongi birkaç çalıştan sonra açtı fakat sesi uykulu geliyordu.

''Yoongi bana akıl vermene ihtiyacım var!''

Yoongi uzandığı koltuktan kalkıp evinin balkonuna adımladı. ''Ne oldu?''

''Taehyung ile mesajlaşıyorduk ve bana sinemaya gitmeyi teklif etti. Sadece ne cevap vereceğimi bilmediğim için onun mesajını okundu da bıraktım. Ne yapacağım?''

Seokjin, müthiş bir heyecanla ve telaşla anlatırken Yoongi ise gayet sakin bir tavırla arkadaşını dinliyordu. Derin bir nefes aldı Yoongi ve cevapladı.

''Yapmak istediğin ne? Gerçekten, kalbinden geçen şey ne?''

Seokjin bir anda sokağın ortasında durdu. Yoongi'nin soruları onu hep böyle derin düşünmeye itiyordu. Aklından geçenleri ve kalbinin sesini dinlemeye çalıştı Seokjin.

Evet, gitmek istiyordu. Kalbi bunu yapmak istiyordu fakat mantığı bunun iyi olmayacağını söylüyordu.

Eğer o sinemaya giderse işleri biraz olsun ilerletmiş olacaklardı ve Seokjin'in mantığı buna hazır değildi. Kalbi çoktan hazır olabilirdi belki ama mantığı ve korkuları kalbinin sesini bastırıyordu.

''Sen ne yapmamı öneriyorsun?''

Seokjin soruya soruyla karşılık vererek kaçtı. Yoongi alaycı bir kıkırdama gönderdi telefonun diğer ucundaki arkadaşına.

Flame Of Love | Taejin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin