15; Sevimli Kıskançlıklar

2.2K 195 258
                                    

Selaaammm!!! 10K olmamızın şerefine bölümü atayım dedim 😌 Uzun bir bölüm oldu, soft oldu yine. Ramazandayız diye hard yapamıyorum ramazandan sonra kopcaz ama tabii gidişata bağlı bu birazda bakalım sonraki bölümler neler olacakk???🙃🙃

Lütfen okuduktan sonra oy atın ve yorum bırakın. İyi okumalar diliyorum💘

 İyi okumalar diliyorum💘

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Seokjin, gözlerini harika bir sabaha açalı neredeyse üç saat oluyordu ve hemen yanında, yastığını paylaşan ve derin bir uykuda olan Taehyung'u izliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Seokjin, gözlerini harika bir sabaha açalı neredeyse üç saat oluyordu ve hemen yanında, yastığını paylaşan ve derin bir uykuda olan Taehyung'u izliyordu.Perdesinin arasından sızan güneş ışığı sevgilisinin yüz hatlarına belli belirsiz bir aydınlık veriyordu.

Taehyung'un o gür, siyah ve son derece kıvrık olan kirpikleri yanaklarında gölge oluşturuyordu. Kavruk esmer teni güneşin ışıklarına maruz kaldıkça sanki bir elmas gibi parlıyordu.

Elini uzatıp sevgilisinin gözlerinin önüne düşen birkaç tel saçı alıp geriye doğru taradığı sırada esmer olan uzandığı yerde biraz kıpırdanıp zorlanarak gözlerini araladı.

Seokjin ile göz göze geldiklerinde son derece memnun ve mutlu bir gülümseme kondurdu dudak kıvrımlarına. Gözkapakları tekrar gözlerini örttüğünde Seokjin uzanıp burnunun ucunu öptü.

''Günaydın,'' diye fısıldadı kulağına doğru, ''sevgilim.''

Taehyung tekrar gözlerini araladı ve burnunun hemen ucundaki yüze baktı. Her sabah böyle olsa keşke, diye düşündü. Her sabah onun bu güzel yüzüne uyansam muhteşem olurdu, diye geçirdi içinden.

''Günaydın, güzelim.'' dedi Taehyung, sesi uykudan yeni uyanmasından olsa gerek fazlasıyla kalın ve çatallı çıkmıştı.

İkisi bu sese ufak bir kıkırdama bıraktıktan sonra Seokjin bir şeyler hazırlamak için yataktan kalkmak üzereydi ki esmer olan onu bileğinden tutup geri yatırdı.

Sevgilisini kollarının arasına aldı. ''Bu anın hemen öyle yok olup gitmesine izin veremem. Bırak seni biraz seveyim.''

Seokjin tatlı bir sesle kıkırdayıp ellerini sevgilisinin çıplak beline sardı. Taehyung, eliyle sevgilisinin kolunu nazik nazik okşuyordu ve Seokjin ise tırnağının ucuyla esmer olanın çıplak tenine şekiller işliyordu.

Flame Of Love | Taejin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin