6; Anemon

2.2K 230 237
                                    

Arayı fazla açmadım bu sefer😂 İlhamlar bir anda gelince yazmadan edemedim, çok güzel gidiyor yazdıkça yazasım geliyor gerçekten. Umarım sizlerde beğeniyorsunuzdur.

Lütfen okuduktan sonra bol bol yorum bırakın ve muhakkak oy verin. 1K içinde teşekkürler, bir önceki bölümde teşekkür etmeyi unutmuşum. Hızlıca büyüyor olmak çok güzel. İyi okumalar🦋

 İyi okumalar🦋

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Saatler hızla ve keyifle ilerliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Saatler hızla ve keyifle ilerliyordu. Namjoon, yarın okul olduğu için biraz erken kalkmak zorunda kalmıştı fakat içten içe okula lanet okuyordu ve burada vakit geçirmeye devam etmek istiyordu.

Gönülsüz bir şekilde kapıdan çıkıp gittiğinde Jimin ise tamamen sarhoş olmuş bir halde Jungkook'un kollarının arasında zorla uyanık kalmaya çalışıyordu.

''Sanırım bizde gitsek iyi olacak.'' dedi Jungkook, yerinde kıpırdanmaya çalıştı fakat Jimin mızmızlanarak olduğu yere biraz daha yayıldı.

''Kalın burada.'' dedi Seokjin ise ve Yoongi atıldı. ''Bende burada kalabilir miyim?''

''Elbette kalabilirsin.'' diyerek Hoseok cevap verdi ve Seokjin ev arkadaşının cevabına tabii ki katıldı. Sonuçta bu ev sadece Seokjin'e ait değildi o yüzden Hoseok'un da sözleri pekâlâ geçebilirdi.

''Eğer sizin için sıkıntı olamayacaksa siz de kalabilirsiniz.'' dedi Seokjin, oldukça çekingen bir tavırla Taehyung ve Yeoubi'ye bakarken.

Yeoubi birkaç dakika önce Taehyung'un attığı 'sen önden git' mesajını hatırlayarak oturduğu yerden kalktı.

''Ben gitmeliyim sanırım yarınki programla ilgili bir sıkıntı olmuş, halletmem lazım. Taehyung'da geç kalmamalı, yarın çekimi var.''

''Ups, keşke kalabilseydiniz.'' dedi Hoseok, dudaklarını aşağıya doğru düşürürken.
''Belki bir gün.'' dedi Taehyung ise, tüm bakışları yine ve yine, sadece Seokjin'in üzerindeydi.

Seokjin o bakışları görmemiş gibi yaparak Yeoubi'ye baktı. ''Arabayla geldin değil mi? Eğer gidemezsen seni götürürüm.''

Yeoubi içtenlikle gülümsedi. ''Arabayla geldim, teşekkür ederim. Fakat Taehyung'u sana emanet ediyorum, biraz kafası güzel gibi.''

Flame Of Love | Taejin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin