13; Alevinle Yak Beni

2.8K 210 343
                                    

Merhabalar. Biliyorum dün biraz yazmaya ara vermek istediğimi söyledim ve sizlerde çok güzel şeyler yazdınız bana. Bölüme geçmeden önce biraz burada konuşalım istedim. Umarım okursunuz...

Bazen en iyi yaptığınız şeyi bile yapamadığınız gibi hissettiğiniz oluyor mu? Yeteneğinizin olduğunu düşündüğünüz bir konuda aslında hiçte yetenekli olmadığınızı düşündüğünüz oluyor mu? Bazen her şeyi elinize yüzünüze bulaştırmış gibi hissediyor musunuz? Ben bu beni yiyip bitiren hastalığa yakalandığımdan beri bunları çok yoğun bir şekilde hissediyorum.

Son zamanlarda yazdığım hiçbir şeyden memnun olmaz oldum. İnanın bu bölümü tam dört defa silip yazdım. Biliyorum, bir sürü insan bir sürü dertle baş ediyor ve belki de benim bu kendime dert edindiklerim ufacık bir şey ama gerçekten bazen kendimi hiçbir işe yaramayan biri gibi hissediyorum.

En sevdiğim ve kendimce en iyi yaptığımı düşündüğüm bu yazma işinde bile bazen kötüye gittiğimi hissediyorum. Sanki kendimi tekrarlıyorum, gelişme kaydedemiyorum ve sanki sizlere vermem gerekenleri veremiyor gibiyim.

Sadece sizlerle endişelerimi paylaşmak istedim. Bu bölümü dün gece yazdım ve bu yazıyı da şimdi saat 04.00 iken yazıyorum. Sadece beni anladığınız ve her zaman bana destek olduğunuz için teşekkür ediyorum.

Emeklerimi karşılıksız bırakmıyorsunuz, beni yeni bölüm diyerek asla sıkıştırmıyorsunuz ve her bölüm bir sürü yorum bırakıyorsunuz. Sizleri çok seviyorum, gerçekten.

Sadece bir hafta kadar buradan uzak dursam toparlayacak gibiydim. Arada bir böyle molalara ihtiyacım oluyor. Kendi köşeme çekilmek ve kendi halimde kalmak... Anlayışınız için bir kez daha teşekkür ediyorum ve sizi bölümle baş başa bırakıyorum.

Aman diyim, bölüm hard oldu. Smut var, rahatsızlık duyacaklar olursa diye uyarı yapayım dedim. Lütfen okuduktan sonra oy atın ve yorumlar bırakın. İyi okumalar diliyorum 🌸😌

 İyi okumalar diliyorum 🌸😌

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

JUNG HOSEOK

Taksi ilk önce Yeoubi oteline bıraktı ardından Jungkook ile Jimin'i evlerine bıraktı ve sonra bizim evin önünde durduğunda Taehyung ve Seokjin inip hâlâ arabanın içinde oturan bana baktılar.

Sahte bir tavırla omuz silkip kıkırdadım. ''Sevgilimin evinde kalacağım çocuklar.''

Seokjin bu aniden Yoongi'de kalma işinin altında bambaşka bir neden olduğunu elbette anlamıştı ve dişlerinin arasından bana sövmek üzereyken tıpkı benim gibi sahte bir tavırla gülümsedi. ''Tamam, görüşürüz sonra.''

Flame Of Love | Taejin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin