7; İstediğin Zaman

1.9K 213 312
                                    

Selamlaaaarr!!! Arayı çok açmadım galiba, hım? Okumaya başlamadan komu spotu yapacağım sizlere. Lütfen acil bir ihtiyaç olmadığı sürece evden çıkmayın, kendinize, büyüklerinize çok dikkat edin. Temizliğine özellikle dikkat edin. Sizleri seviyorum💖

Lütfen okuduktan sonra oy atın ve muhakkak yorumlar bırakın. Gerçi hep yorum yapıyorsunuz biliyorum ama yine de söylemek istedim. Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.
İyi okumalar🤍

 İyi okumalar🤍

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ertesi sabah ev halkı uyandığında Seokjin zaten hepsinden önce uyanmıştı ve onlara güzel bir kahvaltı hazırlamıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ertesi sabah ev halkı uyandığında Seokjin zaten hepsinden önce uyanmıştı ve onlara güzel bir kahvaltı hazırlamıştı. Akşamdan kalmalar için güzel bir akşamdan kalma içeceğini de hazırlamayı ihmal etmemişti.

Jungkook uykulu yüzünü ovuşturarak geldi ve hazır olan masadan bir sandalye çekip oturdu. ''Günaydın Hyung!''

''Günaydın,'' dedi Seokjin ve Jimin için hazırladığı içeceği Jungkook'un yan tarafına bıraktı. ''Jimin uyanmadı mı?''

''Uyandı, gelir şimdi.''

Birkaç dakika sonra Yoongi ve Hoseok geldiler ve masadaki yerlerine oturdular. Hoseok gerçekten kendini berbat hissediyordu.

Başı felaket derecede ağrıyordu ve ağzının içinde iğrenç bir tat vardı. Aynı zamanda tüm eklemleri kırılıyor gibi hissediyordu tabii!

Seokjin akşamdan kalma içeceğini Hoseok'un önüne koydu. ''İç bunu, iyi gelir. Güzelce de kahvaltını yap.''

Hoseok sadece başını salladı ve Seokjin'in hazırladığı içeceği tek dikişte içti. Gerçekten biraz olsun iyi gelmişti, en azından ağzındaki yavan tadın silinip gitmesine neden olmuştu.

Jimin'de masaya oturduğunda herkes toplanmış vaziyetteydi. Kahvaltı yaparken pek ses çıkmıyordu ama kahvaltı sonuna doğru, artık herkes uykusundan koptuğunda ve kendine geldiğinde çeneler de düşmüş vaziyetteydi.

''Dün Kim Taehyung'u adam akıllı göremedim!'' dedi Jimin, üzgün bir ifade ile dudağını sarkıttı.

Jungkook onun ağzına ballı ekmek tıkıştırdı ve söylendi. ''O kadar içmeseydin onu görebilirdin ama sen durmadan içtin.''

Flame Of Love | Taejin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin