17; Çilekli Kurabiyeler

2K 180 295
                                    

Selaaaammmm🧚🏻 Bu bölümde daha önce okuduğunuz pragraflar var, bakalım fark edecek misiniz? Trouvaille okuyup bilenler için söylüyorum tabii. Fark ettiğinizde yorum bırakın eheheh.

Lütfen okuduktan sonra oy atın ve yorumlar bırakın. O halde iyi okumalar diliyorum 🧚🏻💞

 O halde iyi okumalar diliyorum 🧚🏻💞

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Seokjin gözlerini araladığında anlık bir telaşla komodinin üzerinde duran telefonuna uzandı ve saate baktığında tamda gerektiği –saat altıydı- vakitte uyandığını görüp rahat bir nefes verdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Seokjin gözlerini araladığında anlık bir telaşla komodinin üzerinde duran telefonuna uzandı ve saate baktığında tamda gerektiği –saat altıydı- vakitte uyandığını görüp rahat bir nefes verdi.

Bugün Taehyung ile ilgili yaptığı planlara geç başlamak istemiyordu ve tüm gün ikisine ait olsun istiyordu.

Hemen yanında uykusunun en derin yerinde olan sevgilisini uyandırmama dikkat ederek yataktan kalktı ve üzerini değiştirip odadan çıktı. Mutfağa doğru adımladı ve çilekli kurabiyeleri yapmak için işe koyuldu.

Seokjin, çilekli kurabiyelerinin arasında vaktini harcarken Taehyung nihayetinde uyuduğu en iyi uykularından birine uyandı ve mutlulukla yatakta gerindi.

Tam o anda yanının boş olduğunu fark edip hızlıca doğruldu ve henüz tam açılmamış uykulu gözleriyle odayı taradı.

Çalışma masasının sandalyesinde duran pijamaları gördüğünde Seokjin'in çoktan uyanmış olduğunu anladı ve o da yataktan çıkıp hızlıca üzerini değiştirdi. Sevgilisinin dağınık yatağını toparladı ve odadan çıktı.

''Bebeğim?'' diye seslendi boş salona doğru ve o esnada mutfaktan gelen gürültüleri duyup adımlarını oraya yönlendirdi.

Seokjin oradaydı, mutfaktaydı ve belinde bir önlükle, telefonundan açtığı hareketli bir şarkıyla, yüzü ve elleri tamamen un içinde bir şeylerle uğraşıyordu.

Mutfak darmadağınıktı, her yer her yerdeydi ve Seokjin'in de dağınık gözüküyordu. Yanağına bulaşan unlar, parmaklarını kaplayan hamur, dudağının kenarındaki çilek sosu... Eşsiz gözüküyordu.

Flame Of Love | Taejin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin