Rihanna Diyet Listesi

263 6 0
                                    

Beş faktör diyetinde aşırıya kaçılmamak şartıyla haftanın bir günü diyet yapmadan kendini ödüllendirme günü olarak düzenlenmektedir.

Kıvrımları Korumak İçin Fazla Yağlardan Kurtulma Programı

Beş faktör diyeti beş dakikada hazırlanan kolay tariflerden oluşsa da kalori değerleri oldukça iyi düzenlenmiştir. Yağlanmanın önüne geçebilmek için karbonhidrat bakımından zayıf ama kaliteli ve protein bakımından oldukça zengin içerikli bir diyet listesi oluşturulmuştur. Bu şekilde Rihanna 'nın dillere destan olan kıvrımlarının vücudunda yağların depolanması sonucunda kaybolmasının önüne geçilmiştir.

Kaliteli proteinler ile hem kas yapısı hem de günlük enerji ihtiyacı karşılanmış ve vücut kıvrımlarının belirginleşmesi hedeflenmiştir. Beş gün boyunca beş set halinde arka arkaya uygulanan bu diyet sonrasında haftanın bir günü kendinizi şımartabilirsiniz. Ancak aşırıya kaçmak bütün çabanızın boşa gitmesine neden olabilir.

Rihanna Diyetinde Günlük Beş Dakika Beş Set Spor

Rihanna diyetine ismini veren beş faktörden birisi de günlük olarak beşer dakikalık zaman dilimlerinde beş farklı bölgede uygulanan ve uygulandığı bölgedeki kıvrımları ortaya çıkartan spor hareketleridir. Günlük beşer dakikadan toplamda yirmi beş dakika boyunca yapacağınız spor hareketleri ile hem yorulmadan egzersiz yapacak hem de muhteşem kıvrımlara sahip olabileceksiniz.

Düz bir karın için mekik çekerken selülitlerden korunmak için bacak hareketleri yapmanız kardiyo hareketleri ile iskelet ve kas yapınızı güçlendirerek  kan dolaşımını düzene sokabilirsiniz. İp atlayarak da en hızlı ve en kolay şekilde fazla kalorilerinizden kurtulabilirsiniz. Rihanna kadar güzel ve belirgin kıvrımlara sahip olmak isteyenler Rihanna 'nın özel beş faktör diyetini uygulayabilir.

 Rihanna kadar güzel ve belirgin kıvrımlara sahip olmak isteyenler Rihanna 'nın özel beş faktör diyetini uygulayabilir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
obeziteden dönüşWhere stories live. Discover now