Callanetics

153 4 7
                                    

Callanetics Ne Zaman Yapılabilir

3 temel sporun bir araya gelerek oluşturduğu Callanetics egzersizleri, ciddi şekilde yorucu olabilmektedir. Bu nedenle gün içinde en dinç olduğunuz zamanı seçmelisiniz. Çoğu kişi için günün ilk saatleri spor için uygundur. Kimileri ise gece yatmadan önce bir süre spor yapmayı tercih edebilmektedir.

Callanetics Sabah Yapılabilir mi

Callanetics egzersizleri günün herhangi bir saatinde yapılabilmektedir ancak en uygun saatler sabah saatleridir. Bunun nedeni, vücudun henüz yorulmamış olmasıdır. Sabah uyandıktan sonra bir su bardağı ılık su içmelisiniz. Daha sonra vücudunuzu ısıtmalı temel egzersizle callanetics egzersizinizi tamamlamalısınız.

Callanetics Gece Yapılabilir mi

Callanetics egzersizlerinin gece yapılmasında herhangi bir sakınca yoktur fakat dikkat edilmesi gereken hususlar bulunmaktadır. Her şeyden önce vücudun çok aç olmamasına dikkat edilmektedir.

Özellikle kilo vermek için bu egzersizleri tercih edenler, gün boyunca bir şey yemeyip geceyi egzersizle kapatmak isteyebilirler. Bu egzersizler yaklaşık 1 saat yapılmaktadır fakat 1 saatlik egzersiz birçok sporun 24 saatine bedeldir. Bu nedenle aç karnına yapılması, kişinin rahatsızlanmasına neden olabilmektedir.

Callanetics Egzersizleri Ne Kadar Yapılabilir

Birkaç ay içinde istediği kiloya ulaşabilen kişiler bu birkaç ay sonunda yavaş yavaş egzersizleri bırakabilir. Bunun yanında bu egzersizleri hayat felsefesi haline getiren kişilerden de olabilmek mümkündür. Bu şekilde hayatınız boyunca sürdürebileceğiniz, sağlıklı egzersize başlayabilirsiniz.

Callanetics Egzersizleri Haftalık Planı

Callanetics egzersizlerini yaparken bir hafta içerisinde 6 gün boyunca sürdürmek gerekmektedir. Her gün aralıksız şekilde yapacağınız egzersizlerinizin aynı ve belli saatler içinde olmasına özen göstermeniz tavsiye edilmektedir. Bunun yanında planınızın içinde haftanın bir gününün boş olmasına dikkat etmelisiniz.

Callanetics Egzersizleri Günlük Planı

Callanetics egzersizlerinin günlük planında zamana bağlı olmayı bilmelisiniz. Gün içinde en fazla 1 saat egzersizleri yapmalısınız. Aksi halde yorgunluğunuz da enerji kaybınız da oldukça fazla olacaktır. Bu nedenle haftanın 6 günü yapacağınız egzersizlerin 1 saat ve aynı saatler içerisinde olmasına özen göstermelisiniz. Bu sayede zaman kaybı olmadan, metabolizmanın alışkın olduğu şekilde egzersiz uygulamasını yapabilmek mümkün olacaktır.

1 saatlik Callanetics egzersizlerine istem dışı ara vermek mecburiyetinde kalırsanız bu aranın 3 günü geçmemesine özen göstermelisiniz.

Callanetics Egzersizlerinin Zayıflamaya Faydaları

Kişi Callanetics egzersizlerini yaparak kısa süre içerisinde kilo verebilir. Bunun nedeni 3 spor dalını da aynı anda yönetip uygulamasıdır. Pilatesin vücuda katkısı kadar yoga ve balenin de katkısı bulunmaktadır. Bu katkılardan biri de zayıflamaktır. Vücudu kilo konusunda yönlendirebilecek kapsamlı egzersizleri bünyesinde bulunduran bir egzersizdir.

Callanetics Egzersizleri Kaç Günde Zayıflatır

Yalnız başına egzersizi yaparak birkaç ayda kilo verebilmek mümkündür fakat istenildiği kadar olmayacaktır. Bu nedenle vücut sağlığını düşünerek adım atmak çok daha verimli olacaktır.

Callanetics egzersizleri ile zayıflamak isteyen kişiler bunun için kendilerine süre belirlememelidir. Herkesin vücudu farklı olduğu için metabolizması da farklı tepki göstermektedir.

Egzersizlerle 3 hafta içinde istediği kiloya gelebilenler olduğu gibi 3 ay devam edip beklentisini bulamayan kişiler de olabilmektedir. Bu konuda en büyük pay sağlıklı beslenmenindir.

Gün içinde sürekli abur cubur, hamur işi yiyip 1 saat Callanetics egzersizleri yapmanızın kilo verme konusunda faydası olmaz. Bunun yerine sağlıklı bir beslenme periyodunuzun olması çok daha başarılı sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

obeziteden dönüşWhere stories live. Discover now