Aslan Kızım

14.2K 636 101
                                    

Kazım piçinin çektiğim fotoğraflarını evdeki çıktı makinesinde bastırıp babamın önüne koydum. Babam dehşetle fotoğraflara bakınca sırıtarak "Tek başıma yaptım." dedim. 

"Ebru bu ne?" diye soran babam ile "Öldürdükten sonra belki görmek istersin diye düşünüp fotoğrafını çekmiştim." dedim.

"Şuan hiç vicdan azabı ya da mide bulantısı gibi bir şey hissediyor musun?" diye soran babam ile "Yo çok dincim. Bir kişiyi daha öldürebilirim." dedim.

"Aslan kızım benim! O zaman yeni görevini söylüyorum." diyen babam ile "Dinliyorum." dedim.

Babam "Adamımızın adı Ferhat Yılancı. Çocuk pornografisi indirmekten hüküm giymiş." dedi.

"Cezasını çektiyse neden öldüreceğim?" diye sordum. Sanmıyorum ama çok az bir ihtimal bile olsa adam hapiste  düzelmiş olabilir.

"İlk haftası bile dolmadan yerine parayla başka bir herif geçirmiş. Şuan elini kolunu sallandırarak dışarıda dolaşıyor." dedi babam.

Sinirle "Hemen adresini ver gidip geberteyim!" dedim. "Adam bilişim uzmanı. Bütün mekanları üst seviyede korunuyor. Elini kolunu sallayarak onu vuramazsın." dedi babam.

"Peki ne yapacağım?" diye sordum. Babam "Adamlarının arasına sızacaksın ve kendini kanıtlayacaksın." dedi.

"Adamın güvenini kazanmak zaman alabilir. Öldürmek için başka plan yapamaz mıyız? " diye sordum.

"Adamın güvenini kazanman için sana yardım edeceğiz." diyen babam ile sırıttım. Ne yapacaklarını aşağı yukarı anlamıştım.

"Detayları anlatır mısın baba?" diye sordum. İlk kez baba demiştim. Babamın gözlerinde o parıltıyı görürken gülümsedim.

"Çok basit ve etkili bir plan. Sen adamlarının arasına gireceksin sonra da ben adamlardan birine Ferhat için komplo düzenleteceğim ve sen de Ferhat'ın hayatını kurtararak gözüne gireceksin." dedi babam.

"Yine mermi misali tanışacağım, yakınlaşacağım, güvenini kazanacağım ve sarsacağım." dedim. "Aynen öyle." diyen babam ile "İşe ne zaman başlıyoruz?" diye sordum.

"İşi yarın halledeceğiz. Bugün geç oldu. Gidip dinlenmelisin." diyen babam ile yanağına bir öpücük kondurarak "O zaman ben uyumaya gidiyorum." dedim ve odama gittim.

SatıcıWhere stories live. Discover now