İstemiyorum

9.7K 474 115
                                    

Gece Abla odadan kaçarken "Ne yemeği?" diye sordum. "Her ay annemler yakın arkadaşları ile akşam yemeği yer. Gelenek gibi bir şey oldu." dedi Pamir.

Pamir heyecanla "Yemeğe gideriz değil mi?" diye sordu. Abim ve babamın delici bakışlarını görmüş olmalı ki "Tabi baban izin verirse" diye ekledi.

"Ebru istiyorsa benim için sıkıntı yok." diyen babamla "Teşekkürler baba" dedim. 

O esnada içeri annem girmesi ile bütün gülümsemem soldu. Annem bana sarılmak için yanıma gelirken hastane yatağında geriledim.

"Ebru iyi misin?" diye soran annem ile "Bunu kim olarak söylüyorsun? Annem olarak mı yoksa orospu olarak mı?" diye sordum.

"Ebru deme öyle." diyen annem ile "Seni görmek istemiyorum." dedim.  Gözlerim dolmuştu. Ne kadar annemi yanımda istesem de böyle bir anne istemiyordum.

"Ebru ben senin annenim." diyen annem ile "Annem olduğun yeni mi aklına geldi?" diye sordum.

Derin bir nefes aldıktan sonra "Sırf babamdan nafaka koparmak için ya da her gün yan odamda farklı heriflerle sevişirken annem olduğun aklına gelmedi mi?" diye sordum.

Bu dediğim Azraları şok etmişti. Şuan onların duyması hiç de umurumda değil. "Ebru." diyen annem ile "Odadan çıkar mısın?" diye sordum. 

Gözümden bir yaş akarken anneme "Hayatımdan çık git! Seni görmek istemiyorum!" diye bağırdım.

Annem sinirle odadan çıkarken babam peşinden gitti. Babam neden o orospu karının peşinden gitmişti?

Gözümden yaşlar akarken abim "Ebru ağlama kuzum." dedi. Elimin tersiyle göz yaşlarımı silerken "Sadece sinirden ağlıyorum." dedim.

Abim bana sarılacakken Nefes ondan önce davranıp bana sarıldı. İlk başta ne yapacağımı bilemesem de sonra kollarımı Nefes'in beline sardım.

"Sen çok güçlüsün." diyen Nefes ile tebessüm ettim.  "Sen hem fiziksel hem duygusal anlamda çok güçlüsün." dedi Nefes.

"Sana imreniyorum." diyen Nefes ile "Bence imrenmemelisin. Çünkü güçlüsün diye kaldırabileceğinden daha çok incitiyorlar." dedim.

Bu cevabım herkesi sustururken Azra "Biz çıkalım sen dinlen." dedi. Kafamla onu onaylarken bir kişi hariç hepsi odadan çıktı.

SatıcıOnde histórias criam vida. Descubra agora