Abim Mi?

12.3K 543 106
                                    

Onur ile birlikte bizim eve geçmiştik. İkimiz de üstümüzü değiştirdikten sonra babamın yanına ,salona, gittik.

Onur bana konuya girmem için bakışlar atarken derin bir nefes aldım. Babamın vereceği tepki ve cevaplardan korkuyordum.

"Baba seninle bir konu hakkında konuşmamız lazım." dedim. Babam ilgisini bana vererek "Tabi kızım. Konu neydi?" diye sordu.

Konuyu dolandırmanın bir anlamı yoktu. Hızlıca "Konu Onur. O benim abim mi?" diye sordum. Babamın kaşları çatılırken Onur ne yapacağını bilmiyordu. 

"Ebru sen neyden bahsediyorsun? Ne abisi? Ben Onur'u ilk kez işe başladığında gördüm." dedi babam.

"Baba Ferhat Yılancı öyle söyledi. Onur annem ile ilk çocuğunuzmuş." dedim. "Ebru öyle bir şey yok." diyen babam ile Onur ayağa kalktı.

Onur "Ebru bence çok zorlama. Baban hatasını söylemek istemiyor olabilir. Hem beni evlatlık edinen aile de çok iyi insanlar." dedi.

Ben tam Onur'a cevap verecekken babam "Onur sen kaç yaşındaydın?" diye sordu.  Onur kısaca "19" dedi.

"Sevda Ebru'ya hamile kalmadan bir yıl kadar önce tekrar birlikte olmuştuk ama onda hamile kalmadığını zannediyordum." dedi babam.

"Annemle hiç o bir yılda görüştünüz mü?" diye sordum. Eğer görüşmemişler ise annem Onur'a hamile kalmış olabilir.

Babam düşünceli bir şekilde "Hayır görüşmedik. Zaten bir yıl sonra bir anda tekrar gelmesi beni bir hayli şaşırtmıştı."  dedi.

"Ben annemi arıyorum." dedim ve telefonumu çıkarıp annemi aradım. Telefon biraz çaldıktan sonra bir adamın telefonu açması ile gözümü devirdim.

Dejavu yaşarken adama "Telefonu anneme ver." dedim. Telefonun karşısında duyamadığım bir konuşma olduktan sonra telefona annem geçti.

"Anne benim bir abim mi var?" diye sordum. Konuya biraz hızlı giriş yapmış olabilirdim ama annemin benden sakladığı büyük sırlar canımı sıkıyordu.

"Ebru sen ne diyorsun?" diyen annem ile göz devirdim.

"Şuan babamın evindeyiz. Konum atıyorum o adamla sevişmeyi bırakıp buraya gel." dedim ve annemin cevap vermesine izin vermeden telefonu kapattım.

SatıcıWhere stories live. Discover now