Gidin

9.3K 493 99
                                    

Sabah bir bağırma sesi ile gözlerimi açtım. Gece çarşaflarım kanlar içinde kaldığı için bizimkilerin kaldığı hasta yakın odasına gelmiştim.

Abim koltukta, Azra ve Boran bir  yatakta, Nefes ile de Uraz ikili koltukta uyuyakalmıştı. Tek yer de Pamir'in yanında olduğu için onun yanına yatmıştım.

Tabi ki de sırf bu yüzden yanına yattım. Başka hiçbir neden yok. Hem Pamir'in yanında yatmak için nedene de ihtiyaç duyduğumu sanmıyorum.

Pamir şaşkınlıkla bana bakarken bağıran abime baktım. "Abi ne sikime bağırıyorsun?" diye sordum.

"Asıl sen ne diye bu herifin yanında yatıyorsun?" diye soran abim ile Pamir "Onur ayıp oluyor. Herif ne lan." dedi.

"Bu arada sen neden benim yanımda yatıyorsun?" diye soran Pamir ile "Benim hastane yatağımda bir ceset yatıyor." dedim.

"Oha ne cesedi lan?" diye soran Uraz ile "Sizden sonra hemşire kılıklı bir kız geldi beni öldürmeye çalıştı bende onu öldürdüm." dedim.

O sırada odaya dehşetle Gece Abla girdi. Gece Abla "Hemşire gibi giyinen kızı kim öldürdü?" diye sordu.

Uraz beni parmağı ile gösterirken "Ben öldürdüm." dedim.  Gece Abla"O kız sana zarar vermedi değil mi kuzum?" diye sordu.

"Lan ben öldürmüş olsam ebemi sikerdi." diyen Pamir ile Gece Abla ona korkunç bakışlar attı.

"Ceset hala oradaysa bizim adamlara kaldırttıralım." diyen abim ile Gece Abla "Ben babamın adamlarına kaldırttım." dedi.

"O zaman uyumaya devam edebiliriz." diyerek beni çekerek yatağa yatırırken abimin delici bakışlarını gördü.

"Bence götünü devirip yatmak yerine Ebru'yu alıp alış veriş merkezine git.  Bu akşamki yemek için kıza giyecek bir şey bakın." dedi Gece Abla.

"Yok ben kendimden giyinirim." derken Pamir "Ablam gitmeden bizi rahat bırakmaz. En iyisi onun sözünü dinleyip gidelim." dedi.

"Farkındaysanız ben burada boru değilim. Ebru'nun ağabeyiyim. Acaba gitmek ya da götürmek için benden izin alsanız iyi olmaz mı?" dedi abim.

Gece Abla abime "Birde araya sen girme. Gidecekler diyorsam gidecekler. Hem sorsa sende izin vereceksin ne boş yapıyorsun?" dedi.

Abim cevap veremezken Gece Abla "Ben Ebru'nun çıkış işlemlerimi hallettim. Hadi hastanemden defolun." dedi. Gece Abla'ya bayılmıştım. Kız çok iyi lan.

SatıcıWo Geschichten leben. Entdecke jetzt